Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek terhes lennék?

Szerintetek terhes lennék?

Figyelt kérdés
3napja késik, tesztet még nem vettem, holnap fogok...nem nagyon szokott késni, barátommal voltam együtt óvszer nélkül, tudom hogy nem biztonságos úgy, az előbb jobb oldalt lent bele nyilalt a hasamba, nagyon félek... folyton olyan érzésem van hogy meg fog jönni..
2012. márc. 28. 20:23
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
B+ Te mit okoskodsz bele az életembe most úgy őszintén? Okosnak érzed magad mi? Hát ide figyelj, én SOHA nem adnám a gyerekemet örökbe, soha...Akkor már inkább megtartom!! Nem mondod hogy van 6ezer féle? ha nem mondod nem tudom:D szerinted nem szedtem? Jah szerinted nem...hát igen, képzeld szedtem egyszerüen rosszul vagyok tőle, azért meg nem fogom tönkre baszni az egészésgemet vele,nem ér annyit.. egyébként ha tudnád fogamzásgátló mellett is lettek már terhesek, és a megszakitásos védekezés is egy fajta védekezés, persze óvszerrel szoktunk, de ez most becsúszott a 2év alatt pedig azt értettem hogy volt hogy sokszor csináltuk úgy, és a kérdést csak azért tettem fel ha nem tünt volna fel nektek mert kiváncsi voltam az emberek véleményére.....
2012. márc. 30. 21:29
 52/59 anonim ***** válasza:
örökbe nem adnád, de kinyirni, naná! hogy is van ez?
2012. márc. 30. 21:31
 53/59 A kérdező kommentje:
Jaaaaj megnézném én azt hogy tartanád meg a gyerekedet 18-19 évesen! :)
2012. márc. 31. 11:48
 54/59 anonim válasza:
Én nem szolok bele senki döntésébe mert mindenkinek ott a döntés joga!Csak azért mert azt írtad,hogy megnéznéd 18-19 hogy nevel fel egy gyereket azért írok.19 évesen szültem a lányomat most 29 vagyok a lányom 10 éves soha nem bántam meg a döntésemet,hidd el megvan mindene pedig az apjától külön lettünk.rengeteget dolgozom,hogy mindene meglegyen,el sem tudom mondani neked milyen jó érzés mikor haza jövök a melóból átölel és azt mondj,szeretlek anya!Amúgy van lakásuk,kocsink szóval megteremtettem mindent úgy érzem,nem volt egyszerű de megcsináltam!Még is a legnagyobb büszkeségem a lányom IMÁDOM A MINDENEM!!!!
2012. márc. 31. 13:06
 55/59 anonim ***** válasza:

53/54 Időpont ma 11:48

látom nem tudsz értelmezni se.

2012. márc. 31. 13:26
 56/59 A kérdező kommentje:
Örülök :)
2012. márc. 31. 16:19
 57/59 Lelkesnoname válasza:
Te ostoba, idióta liba! Alapból nem kéne megcsinálni és akk nem kéne elvetetni! Egy kicsit felelősségteljesebb gondolkodással talán nem csinálnál magadból totál idiótát az interneten és egy egyalkalmi gyerekből hullát!!!! Azthiszem, nem kéne tovább kommentelned!
2012. ápr. 4. 15:16
 58/59 Lelkesnoname válasza:

"és a kérdést csak azért tettem fel ha nem tünt volna fel nektek mert kiváncsi voltam az emberek véleményére....."

És am meg sajnállak, hogy nem tudtad felfogni hogy az emberek ide a véleményüket írják...

2012. ápr. 4. 15:18
 59/59 A kérdező kommentje:
:)
2012. ápr. 13. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!