Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 hónapja késik a mensim,...

Csimi88 kérdése:

2 hónapja késik a mensim, csináltam már 3 terhességi tesztet (negatív lett). Terhes lennék?

Figyelt kérdés
Tizenéves korom óta rendszertelen a vérzésem. Voltam már ezzel dokinál, és azt mondta, hogy az egyik petefészek nem megfelelően működik, nincs normális tüszőérésem. Mindig is gondjaim voltak, pl. erős görcsök, gyenge vérzés vagy éppen nagyon erős. Csináltam egy pár hónapos béltisztító kúrát, lehet amiatt késik? Vagy az időjárás változása, esetleg a stressz? A mensis naptáramat visszanézve, majdnem félévente ismétlődik ilyen "nagy" kimaradás.
2012. márc. 6. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ott a gond, hogy keresned kéne egy olyan orvost, aki csinál is veled valamit. Keress egy másik nőgyógyászt, esetleg egy endokrinológust.
2012. márc. 6. 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenképp keress egy jó endokrinológust. Ha pesti vagy, akkor a MensMentist ajánlom neked. Ott rendbe tesznek.
2012. márc. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!