Szerintetek terhes lennék?
"Hmm..hát nem is tudom itt annyira hülyék vannak hogy az már fáj, épp azt beszéljük barátommal hogy itt ha fel tesz valaki egy kérdést ahány ember van annyi választ kap, csak kiváncsi voltam milyen gyökerek vannak :D"
Te vagy itt a legnagyobb gyökér.
ÉN persze, igazad van, én mert én irtam le a kérdést :P
De most komolyan nem számitottam másra, birom ezeket a hülye embereket, mikor fel tesznek egy kérdést hogy jaj terhes vagyok ? és akkor irják hogy persze hogy az vagy, mintha nem is tudom milyen orvos lenne :)
Szia!
Ne ess kétségbe, Kedves Kérdező! mélységesen sajnálni tudlak azért, mert a jóisten akkora aggyal áldott meg, mint egy molylepkét. ezt ugye nem tudod használni, ezért a kaparásod lelki súlyát sem fogod érezni, mert annyira hülye vagy, hogy el sem jut. nem kívánok neked terhességet, mert nem lenne fair a gyerekeddel szemben, de ajánlom, hogy menj el egy egészségügyi kipakolásra. a világot mented meg vele!
puszi
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!