Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek terhes lennék?

Szerintetek terhes lennék?

Figyelt kérdés
3napja késik, tesztet még nem vettem, holnap fogok...nem nagyon szokott késni, barátommal voltam együtt óvszer nélkül, tudom hogy nem biztonságos úgy, az előbb jobb oldalt lent bele nyilalt a hasamba, nagyon félek... folyton olyan érzésem van hogy meg fog jönni..
2012. márc. 28. 20:23
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Hmm..hát nem is tudom itt annyira hülyék vannak hogy az már fáj, épp azt beszéljük barátommal hogy itt ha fel tesz valaki egy kérdést ahány ember van annyi választ kap, csak kiváncsi voltam milyen gyökerek vannak :D
2012. márc. 28. 21:08
 22/59 A kérdező kommentje:
Igazából meg nem szoktuk igy csinálni, mindig védekeztünk, 1x történt meg de nem is fog többet;)
2012. márc. 28. 21:11
 23/59 anonim ***** válasza:

"Hmm..hát nem is tudom itt annyira hülyék vannak hogy az már fáj, épp azt beszéljük barátommal hogy itt ha fel tesz valaki egy kérdést ahány ember van annyi választ kap, csak kiváncsi voltam milyen gyökerek vannak :D"

Te vagy itt a legnagyobb gyökér.

2012. márc. 28. 21:17
 24/59 A kérdező kommentje:

ÉN persze, igazad van, én mert én irtam le a kérdést :P

De most komolyan nem számitottam másra, birom ezeket a hülye embereket, mikor fel tesznek egy kérdést hogy jaj terhes vagyok ? és akkor irják hogy persze hogy az vagy, mintha nem is tudom milyen orvos lenne :)

2012. márc. 28. 21:20
 25/59 A kérdező kommentje:
Állj! én nem magamra értettem :)
2012. márc. 28. 21:24
 26/59 A kérdező kommentje:
De nyugodjatok mááár le, mit kell izgulni? Itt aki ideges lehetne az egyedül én vagyok, RELAX....
2012. márc. 28. 21:26
 27/59 anonim ***** válasza:
tippelj, melyik módszerrel van a legtöbb váratlan teherbeesés! bingo! ezzel!
2012. márc. 28. 21:35
 28/59 A kérdező kommentje:
Hát akkor igy jártam...
2012. márc. 28. 21:37
 29/59 A kérdező kommentje:
vagy csak a stressz miatt késik
2012. márc. 28. 21:38
 30/59 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ess kétségbe, Kedves Kérdező! mélységesen sajnálni tudlak azért, mert a jóisten akkora aggyal áldott meg, mint egy molylepkét. ezt ugye nem tudod használni, ezért a kaparásod lelki súlyát sem fogod érezni, mert annyira hülye vagy, hogy el sem jut. nem kívánok neked terhességet, mert nem lenne fair a gyerekeddel szemben, de ajánlom, hogy menj el egy egészségügyi kipakolásra. a világot mented meg vele!

puszi

B.

2012. márc. 28. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!