Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek terhes lennék?

Szerintetek terhes lennék?

Figyelt kérdés
3napja késik, tesztet még nem vettem, holnap fogok...nem nagyon szokott késni, barátommal voltam együtt óvszer nélkül, tudom hogy nem biztonságos úgy, az előbb jobb oldalt lent bele nyilalt a hasamba, nagyon félek... folyton olyan érzésem van hogy meg fog jönni..
2012. márc. 28. 20:23
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:
Te egy agyhalott vagy :) Persze erre sose fogsz rádöbbenni, de az ilyen típusú megjegyzéseket, védekezéseket szokták az emberek egymásnak meg mutogatni röhögés illetve elrettentő példa szempontjából. Ha most nem vagy terhes akkor mindneki nevében mondom h HALLELUJAH! Ha meg igen és "max elveteted" akkor majd lesz időd átgondolni a dolgokat amíg tágítanak, meg műtenek és úgy fáj mint a veszedelem, ahogy néznek majd rád a kismamák meg az orvosok, lehet még egy kis bűntudat is becsúszik. Remélem ha egyszer anyuka leszel és visszanézed amiket ide írták mélységesen szégyellni fogod magad.
2012. márc. 29. 08:34
 42/59 Lelkesnoname válasza:

Öhömm hát nem tudom, hol is kezdjem.... Szerintem az eddigi válaszaid alapján körülbelül 14-15 éves lehetsz a következő okok miatt:

"szerintem az én dolgom" és "de nem kértem a véleményed"... hát kezdjük azzal, hogy ahogy kitetted a kérdést az oldalra, jogosulttá tettél mindenkit, aki véleményezni/segíteni akar, hogy hozzászóljon...

Aztán ezek:

"De 2 éve vagyunk együtt nagyon sokszor csináltuk igy és sosem volt belőle baj..." és "védekezünk most az hogy egyszer egyszer becsúszott az hogy nem volt nálunk óvszer és meg tettük"... ezzel gyakorlatilag megcáfoltad magad és minden hitelességed, legalábbis az én szememben...

"Hát én attól nem is félek hogy terhes leszek, mert akkor elvetetem"... ez szerintem is primitiv és gusztustalan gondolkodás... és az ezután következő szöveg, ami kb. arról szól, hogy: "és kit érdekel, ha nem lehet gyerekem"... is egy fiatal csitri primitiv gondolkodását jelzi...

2012. márc. 29. 12:58
 43/59 A kérdező kommentje:
Ti most komolyan azt godnoljátok hogy engem érdekel bárki véleménye is? 14-15et át javitanám 19re, ja és tőlem tényleg azt irtok ide amit akartok engem annyira nem hat meg :) Godnoljatok engem ribancnak vagy aminek akartok NEM ÉRDEKEL majd pont a ti hozzászólásototól lesz büntudatom mi?:) Ha terhes vagyok az én hibám de ebbe nem tudom mi a fenét kell bele szólni, én vagyok az egyetlen hülye aki véletlen teherbe esik? nem, akkor miről beszélünk? De most azért nem fogom megtartani mert ti jöttök itt nekem azzal hogy megölöm a saját gyerekemet...Na jólvan jó szórakozást nektek...
2012. márc. 29. 18:03
 44/59 anonim válasza:
Szia van már fejlemény teszteltél? I
2012. márc. 29. 19:31
 45/59 A kérdező kommentje:
Szia! Holnap fogok...
2012. márc. 29. 22:43
 46/59 anonim válasza:
Várom az eredményt!
2012. márc. 30. 06:03
 47/59 anonim ***** válasza:

Össze-visszaír...egyszer azt állítod, hogy mindig így szexeltek, aztán meg azt, hogy csak egyszer fordult elő. Egyszer azt írod, hogy késik, meg kellett volna jönnie, utána meg azt, hogy csak késői peteérésed van. Nem vagy kíváncsi más véleményére, de azért majdnem minden komment után írkálsz és próbálod lehordani az összes kommentelőt. Magadat minősíted. Tudod, amikor én 18 voltam volt egy petefészek cisztám, borzasztóan szurkált a hasam (mégcsak nem is a petefészkeknél,hanem feljebb), de más tünetem nem volt. Elmentem a háziorvoshoz, aki beküldött a sürgősségire azzal, hogy vagy terhes vagyok v vakbélgyulladásom van. Én mindig védekeztem, mégis az a fél óra, amíg kiderült, hogy cisztám van borzalom volt! Úgy néztek rám, mint egy utolsó szemétládára!!!! Pedig tudod,ha tényleg terhes lettem volna, én megtartottam volna, inkább halálra güriztem volna magam, mint hogy gyilkos legyek! Nagyon szánalmas vagy, mert nem gondolsz bele a szavaid súlyába. Gondolj el egy kicsit máskor, mielőtt hülyét csinálsz magadból mások előtt. Ha tényleg 19 évesen így viselkedsz, akkor nem fogod tudni megállni a helyedet a világban. Én csak sajnálni tudlak...

22 éves nő

2012. márc. 30. 12:14
 48/59 A kérdező kommentje:
Jajmááár mi az hogy össze vissza irok :) Elő fordult már hogy nem védekeztünk, és 5 napot késett, ma megjött és tényleg nem érdekel a véleményetek :) Szánalmas vagyok igen....de hidd el vannak nálam szánalmasabbak is :) És igen arra jöttem rá hogy nekem késői peteéérésem volt valószinü ettől késett. de mostmár zárjuk le az ügyet:) Basztassatok mást CSövi
2012. márc. 30. 18:50
 49/59 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolok üzenem, hogy én sajnáltalak volna téged, ha akkor tényleg terhes lettél volna! Olyan idősen még nem lehet és nem is szabad gyereket vállalni, igaz ha van valakinek olyan háttere, akkor azt mondom oké..Az meg hogy nem védekezek és tudom hogy terhes lehetek ne is csodálkozzak, igen ez az én hibám, de ha én most terhes lettem volna, elvetettem volna, attól nem leszek kevesebb..Anyukámnak volt egy abortusza 18 évesen, még is két gyereket szült, és szerintem nem nézik le az embert ezért, hiába is próbáltok okosak lenni, de mindenki másképp gondolkodik, engem pedig nem kell sajnálni köszönöm szépen nagyon jól meg vagyok és boldog vagyok ;D
2012. márc. 30. 19:30
 50/59 anonim ***** válasza:

"Szánalmas vagyok igen....de hidd el vannak nálam szánalmasabbak is :) "

ez téged vigasztal? akkor tényleg nem fogsz tudni megállni ezen a világon. az dicsőség, hogy vannak nálad is nagyobb barmok? gratulálok.

egyébként, tudod, hogy mi az, hogy örökbeadás? és el tudod képzelni, hogy van olyan pár, akik 10-12 évig várnak egy babára? csak sajnálni tudlak. de azt nagyon. tényleg bolondot csináltál magadból, fogadd el. máskor gondolkozz. sohatöbbé ne szexeljetek megszakítással. nem bírod a tablettát? van 6ezer féle. lehet válogatni.

2012. márc. 30. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!