Szerintetek terhes lennék?
Öhömm hát nem tudom, hol is kezdjem.... Szerintem az eddigi válaszaid alapján körülbelül 14-15 éves lehetsz a következő okok miatt:
"szerintem az én dolgom" és "de nem kértem a véleményed"... hát kezdjük azzal, hogy ahogy kitetted a kérdést az oldalra, jogosulttá tettél mindenkit, aki véleményezni/segíteni akar, hogy hozzászóljon...
Aztán ezek:
"De 2 éve vagyunk együtt nagyon sokszor csináltuk igy és sosem volt belőle baj..." és "védekezünk most az hogy egyszer egyszer becsúszott az hogy nem volt nálunk óvszer és meg tettük"... ezzel gyakorlatilag megcáfoltad magad és minden hitelességed, legalábbis az én szememben...
"Hát én attól nem is félek hogy terhes leszek, mert akkor elvetetem"... ez szerintem is primitiv és gusztustalan gondolkodás... és az ezután következő szöveg, ami kb. arról szól, hogy: "és kit érdekel, ha nem lehet gyerekem"... is egy fiatal csitri primitiv gondolkodását jelzi...
Össze-visszaír...egyszer azt állítod, hogy mindig így szexeltek, aztán meg azt, hogy csak egyszer fordult elő. Egyszer azt írod, hogy késik, meg kellett volna jönnie, utána meg azt, hogy csak késői peteérésed van. Nem vagy kíváncsi más véleményére, de azért majdnem minden komment után írkálsz és próbálod lehordani az összes kommentelőt. Magadat minősíted. Tudod, amikor én 18 voltam volt egy petefészek cisztám, borzasztóan szurkált a hasam (mégcsak nem is a petefészkeknél,hanem feljebb), de más tünetem nem volt. Elmentem a háziorvoshoz, aki beküldött a sürgősségire azzal, hogy vagy terhes vagyok v vakbélgyulladásom van. Én mindig védekeztem, mégis az a fél óra, amíg kiderült, hogy cisztám van borzalom volt! Úgy néztek rám, mint egy utolsó szemétládára!!!! Pedig tudod,ha tényleg terhes lettem volna, én megtartottam volna, inkább halálra güriztem volna magam, mint hogy gyilkos legyek! Nagyon szánalmas vagy, mert nem gondolsz bele a szavaid súlyába. Gondolj el egy kicsit máskor, mielőtt hülyét csinálsz magadból mások előtt. Ha tényleg 19 évesen így viselkedsz, akkor nem fogod tudni megállni a helyedet a világban. Én csak sajnálni tudlak...
22 éves nő
"Szánalmas vagyok igen....de hidd el vannak nálam szánalmasabbak is :) "
ez téged vigasztal? akkor tényleg nem fogsz tudni megállni ezen a világon. az dicsőség, hogy vannak nálad is nagyobb barmok? gratulálok.
egyébként, tudod, hogy mi az, hogy örökbeadás? és el tudod képzelni, hogy van olyan pár, akik 10-12 évig várnak egy babára? csak sajnálni tudlak. de azt nagyon. tényleg bolondot csináltál magadból, fogadd el. máskor gondolkozz. sohatöbbé ne szexeljetek megszakítással. nem bírod a tablettát? van 6ezer féle. lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!