Szerintetek terhes lennék?
nem, csak megpróbáljuk belédverni, hogy milyen ostoba vagy, és hogy legközelebb gondolkodni kellene, és nem úgy venni az egészet, hogy majd elveteted, félvállról, te nyomorult. tudod hány ember gyilkolna egy gyerekért?!?!?! drága a havi 6 ezer ft tablettára tán? persze most jön az, hogy vilzon kóros vagy, vagy nemtudom milyen bajod van, ezért nem szedhetsz, vagy egy szuperritka betegségben szenvedsz.
tipikusan az az arc vagy, aki iskolában a felvilágosítóórán röhög a pad alatt, hogy hahaha DUGÁS van a filmben! ahelyett hogy odafigyeltél volna. a hasonlóan magas intelligenciával rendelkező hapsiddal felesbe fejenként 3 rongyért nyugodtan azt csinálhatnátok egymással, amit akartok. csak azt tudnám, hogy anyád ilyenkor holvan.
olvasd már el, mennyire összevissza kapálózol!
,, De 2 éve vagyunk együtt nagyon sokszor csináltuk igy és sosem volt belőle baj...pont most? :S
Hát én attól nem is félek hogy terhes leszek, mert akkor elvetetem igaz hogy utána lehet többet nem lesz gyerekem de hát most ha ez van akkor ez..én csak pánikbeteg vagyok kicsit és már egyből olyanokra gondolok hogy méhen kivüli terhesség meg ilyen hülyeségek...na mindegy azért reménykedek még hogy meg fog jönni
Na figyelj! Engem nem kell ki oktatni, nem vagyok hülye, védekezünk most az hogy egyszer egyszer becsúszott az hogy nem volt nálunk óvszer és meg tettük úgy is szerintem az én dolgom, vállalom a következményeket, és most úgy irod mintha csak én lennék a világon az egyetlen aki elvenne egy életet, egy életet ami meg sem született. Lehet hogy gusztustalan a gondolkodás módom, de nem kértem a véleményed :)
Egyébként meg csak előváladékról van szó...igen csak...mert ugye az nem egyenlő azzal hogy elment bennem..még ha jöttök itt azzal hogy attól is lehetek terhes, hát előfordulhat semmi sem lehetetlen
Mi csúszott BE? az agyad csúszott be te gyökér :D Még semmi sem biztos csak hipchonderkedek itt, lehet hogy holnap meg fog jönni...nem hiszem hogy terhes lennék...
TE nagyon hülye vagy már bocsi, olyan hogy a pasi meg sem érzi hogy elment olyan nincs, mikor érzi hogy el fog menni nem az utolsó pillanatban hanem jóval előtte kiveszi, ez hülyeség amit irtál vagy elmegy vagy nem, és érzi :D
Hmm..hát nem is tudom itt annyira hülyék vannak hogy az már fáj, épp azt beszéljük barátommal hogy itt ha fel tesz valaki egy kérdést ahány ember van annyi választ kap, csak kiváncsi voltam milyen gyökerek vannak :D
A kérdező kommentje:
Igazából meg nem szoktuk igy csinálni, mindig védekeztünk, 1x történt meg de nem is fog többet;)
""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!