Szerintetek terhes lennék?
Figyelt kérdés
3napja késik, tesztet még nem vettem, holnap fogok...nem nagyon szokott késni, barátommal voltam együtt óvszer nélkül, tudom hogy nem biztonságos úgy, az előbb jobb oldalt lent bele nyilalt a hasamba, nagyon félek... folyton olyan érzésem van hogy meg fog jönni..2012. márc. 28. 20:23
2/59 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a két lehetőség van...Gondoltam valaki megnyugtathatna..
2012. márc. 28. 20:30
3/59 anonim válasza:
Itt biztos nem fognak megnyugtatni, mivel nem védekeztél.
4/59 A kérdező kommentje:
De 2 éve vagyunk együtt nagyon sokszor csináltuk igy és sosem volt belőle baj...pont most? :S
2012. márc. 28. 20:36
5/59 anonim válasza:
Tudod, hogy lutri az egész, akkor meg miért csodálkozol?
6/59 anonim válasza:
Mi az, hogy pont most? Tudod minél többször csinálod védekezés nélkül, annál nagyobb az esély arra, hogy beüt a krach.
Nem kell csodálkozni meg szidni a jóistent, ha teherbe esel, hiszen a te hibád.
Védekezni kellene, és akkor nem lenne gond.
7/59 A kérdező kommentje:
Hát én attól nem is félek hogy terhes leszek, mert akkor elvetetem igaz hogy utána lehet többet nem lesz gyerekem de hát most ha ez van akkor ez..én csak pánikbeteg vagyok kicsit és már egyből olyanokra gondolok hogy méhen kivüli terhesség meg ilyen hülyeségek...na mindegy azért reménykedek még hogy meg fog jönni
2012. márc. 28. 20:53
8/59 anonim válasza:
pfff, így gondolkodni -.-' Csak annak szabadna használni ezt a "védekezést" aki megtartaná a gyereket, ha összejönne
9/59 anonim válasza:
"Hát én attól nem is félek hogy terhes leszek, mert akkor elvetetem"
Azért ez a gondolkodásmód gusztustalan. Belegondoltál már, hogy ezzel gyakorlatilag megöleted a gyerekedet?
Miért nem előzöd meg a bajt és védekezel inkább? Miért kell megölni a te idiótaságod miatt egy gyereket?
10/59 A kérdező kommentje:
Na figyelj! Engem nem kell ki oktatni, nem vagyok hülye, védekezünk most az hogy egyszer egyszer becsúszott az hogy nem volt nálunk óvszer és meg tettük úgy is szerintem az én dolgom, vállalom a következményeket, és most úgy irod mintha csak én lennék a világon az egyetlen aki elvenne egy életet, egy életet ami meg sem született. Lehet hogy gusztustalan a gondolkodás módom, de nem kértem a véleményed :)
2012. márc. 28. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!