Miért van az, hogy mióta elvesztettem a szüzességem, sokkal jobban görcsölök menzeszkor?
Figyelt kérdés
Lehet e között összefüggés? És ráadásul nem csak az első napokban fáj, hanem már napokkal előbb érzem, holott ez régebben nem volt jellemző. Most meg az első két napon 3 gyógyszer alatt nem állok meg :(2012. márc. 8. 21:36
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlen van összefüggés. Meg aztán azóta eltelt kis idő is. Bármi megváltozhatott. Szerintem itt sem jön be, az "ez után, tehát ezért" elv.
2/7 anonim válasza:
Ez nálam is így volt. Nem tudom sajnos az okát, de ugyan ezt vettem észre. Azt hittem, hogy nincs összefüggés. 18/L
3/7 anonim válasza:
Ha tampont használsz, amiatt is görcsölhetsz.
4/7 anonim válasza:
nekem is ugyan ez és hányinger is kiséri és olyan érzésem is volt mint ha egy kést vágtak volna a méhembe :/
5/7 anonim válasza:
A legrosszabb ami lehet az, hogy az együttlétkor sikerült valami kórokozót felgyömöszkélni a méh üregébe és ott vígan él és fájdít! A legkönnyebb a klamídiára szert tenni ilyenkor, és az ráadásul szinte teljesen tünetmentes. Siess nőgyógyászhoz,( akár nyomatékként felnőtt hozzátartozóval, ha tini vagy), hogy a tenyésztésig meg se álljon a vizsgálattal. Rámehet a későbbi termékenységed, ha fertőzés. Nagyon izgulok Érted, és remélem, hogy nincs igazam, de ez csak akkor derül ki, ha megvizsgálnak. Mielőbb derítsd ki, hogy nincs miért aggódni!
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz :) Nem tartom valószínűnek, mert óvszerrel védekezünk. De azért lehet, hogy elmegyek megkérdezni az orvost, hogy mitől fájhat. Abban bízom, hogy csak simán ilyen típus vagyok...
2012. jún. 14. 22:15
7/7 anonim válasza:
Az aggódó vagyok: nem kívánlak stresszelni, de ha ide írtál, talán nem akarsz erről személyesen vkivel beszélni, vagy tudomisén, szóval az óvszer attól véd, amit a fiúd a hógycsövében hordoz, de a saját kintebbi (külső női nemi szervekről) ilyenkor besodorható baciktól nem. Ráadásul 21éves korig -nem tudom mennyi vagy- a legtöbbünknek a külső méhszáj területén még nem a kórokozóknak ellenálló laphám, hanem a méhből kikukucskáló hengerhám van, ezért a szervezet egyszerűen fogékonyabb a szex "mellékhatásaira".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!