Amióta elvesztettem a szüzességem minden nemi aktus után szinte pánik beteg vagyok hogy neme vagyok terhes! Mindig védekezünk mert rossz a szívem és a fertőződés miatt nem lehet abortuszom! Normális ez?
a normális védekezés ott kezdődik, hogy minden nemi aktusnál gumit húztok, vagy tablettát szedsz, vagy akinek ami jó. Olyan nincs hogy gumival védekezünk, de néha berakja gumi nélkül. a gumi nem csak a terhességtől véd, hanem a fertőzésektől is. Gumi nélkül "ér-elpattanás" sem kell, mert a nemi váladékokkal is terjed. Nem csak vérrel.
A HIV vírust kb. fél év múlva mutatja ki a HIV teszt, ennyi a lappangási ideje.Egyéb fertőzésekkel kapcsolatban menj nőgyógyászhoz kenetvételre.
Ha neked ilyen problémás ez a dolog, akkor még jobban oda kellene figyelned kinek adod oda magad, és hogy védekezel e megfelelően. Ezeket a dolgokat csak Te akadályozhatod meg.
27/N/ egészségügyis
Szerintem szedj fogamzásgátlót,és védekezz is és ilyen helyzeteket sose engedj meg barátodnak,csak azoknak akiktől babát akarsz.Hány éves vagy?Szüleidtől félsz?Eggyébként
meg az AIDS nem hiszem hogy szóba jöhet.
Huh, jó soká válaszolok...
Nem azt mondom, hogy kizárt, mert az AIDS nem csak nemi úton terjedhet, szóval az a biztos, ha AIDS tesztet csináltatsz, de gondolom, ezt már megtetted 1 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!