Már fél éve elvesztettem a szüzességem, eddig semmi baj nem volt de az utolsó szeretkezés után barnás folyásom lett. (Kb 1hete múlt el a menzeszem.) Mi lehet ennek az oka?
Pár kérdéssel lejjebb, már megválaszóltam ezt a kérdést, de most újra megteszem.
Tulajdonképpen több oka is lehet, akár a fogamzásgátló hatása. Fontos orvoshoz menni és a rákszűrést elvégeztetni. Ha nem szed fogamzásgátlót, lehet, hogy a barnás folyás a peteérést kíséri. Néha a méhszáj felületén van kisebb gyulladt terület. Sokszor méhnyálkahártya-gyulladás okozza az enyhe barnás folyást, ilyenkor antibiotikumot szoktunk adni (pl Cifran) De a vizsgálatot nem mulassza el!
Dr.Bóday
Mint az előttem szólók is leírták, ez lehet terhgességre utaló jel is és lehet valamilyen fertőzésnek a jele is.
A legfontosabb, hogy mindenféleképp menj el orvoshoz.
Az pedig hogy terhes vagy-e azt csak te tudhatod..ha védekeztetek rendesen a pároddal akkor nem az a baj, hanem valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!