Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvesztettem vele a szüzessége...

Elvesztettem vele a szüzességem. Van miért megbánnom?

Figyelt kérdés

Viszonylag fiatal vagyok, de persze nem az a típus, aki még nem érett a szexre.

A barátommal hosszú idő után elhatároztuk, (pettingnél már nem bírtuk, többet kívánt, főleg ő), hogy lefekszünk. De valahogy nem úgy történt, ahogy elképzeltem. Ráadásul arra a megállapodásra jutottunk, hogy csak ritkán szexeljünk, ha nem bírjuk, mert nem akarunk gyereket. Annyira nem volt nagy durranás, és nem volt olyan körülmény/érzelem, ahogy elképzeltem. Viszont nagyon szeretjük egymást, több mint egy éve együtt vagyunk, és azóta nem változott semmi. én mégis úgy érzem, mintha nem kellett volna. Szerintetek?

2012. febr. 25. 23:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Korokat írj.
2012. febr. 25. 23:19
 2/12 A kérdező kommentje:
hozzáteszem, hogy VÉDEKEZTÜNK. csak 2-szer is elszakadt.
2012. febr. 25. 23:19
 3/12 A kérdező kommentje:
16
2012. febr. 25. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:

16 évesen a szex manapság már természetes. Nem kell 18 évesnek lenni a szüzességed elveszítéséhez.

2x is kiszakadt a gumi akkor érdemes egy tesztet csináltatni, hogy nem-e lesz gyerek. Tudod az abortusz kellemetlen dolog. Azt csak te érzed, hogy megbántad-e vagy sem. Ha nem tudok kielégíteni akkor gyakoroljatok, senki sem tanulta meg az anyjában.

2012. febr. 25. 23:25
 5/12 A kérdező kommentje:
amúgy 100%, hogy nincs gyerek, mert egyszer rögtön a felhúzásnál, egyszer pedig amikor először "betette", érezte, hogy nincs rendben, azonnal megnézte, és csak egy nagyon pici repedés volt az oldalán.
2012. febr. 25. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe lehet egy gumit elszakítani? o.O Direkt sem sikerülne, véletlen meg nem sikerült 10 év alatt egyszer sem.

Amúgy azt sem értem, hogy miért lennél terhes ha védekeztek?

2012. febr. 25. 23:29
 7/12 A kérdező kommentje:

azt én sem értem, hogy lehet. talán rosszul volt feltéve, mert még rajta is először volt. vagy a mérete nem volt megfelelő.

nem arról van szó, tudjuk, hogy nem vagyok terhes. már azóta 2-szer is megjött, normálisan.

2012. febr. 25. 23:32
 8/12 anonim válasza:

"csak ritkán szexeljünk, ha nem bírjuk, mert nem akarunk gyereket."

Talán még nem vagy lelkileg felkészülve a dologra.

2012. febr. 25. 23:38
 9/12 A kérdező kommentje:
én tényleg nem. csak ő nagyon akarta, és tudom, hogy mindketten nagyon szerelmesek vagyunk.
2012. febr. 25. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Hát én nem csináltam nagy ügyet ebből. 17 éves korom előtt vesztettem el. Nekem tényleg nem volt nagy ügy se lelkileg se sehogy (mert hát neki sem volt egy nagy ügy, ikszdé).

Na, a kérdésre válaszolva meg: már úgy sem tudsz csinálni semmit. Minek bánkódsz akkor?

Amúgy furcsa nekem hogy megbeszélitek, hogy mennyit fogjátok csinálni. Nagyon furcsa. El sem tudnék képzelni egy ilyen beszélgetést. :D

2012. febr. 26. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!