Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elvesztettem vele a szüzessége...

Elvesztettem vele a szüzességem. Van miért megbánnom?

Figyelt kérdés

Viszonylag fiatal vagyok, de persze nem az a típus, aki még nem érett a szexre.

A barátommal hosszú idő után elhatároztuk, (pettingnél már nem bírtuk, többet kívánt, főleg ő), hogy lefekszünk. De valahogy nem úgy történt, ahogy elképzeltem. Ráadásul arra a megállapodásra jutottunk, hogy csak ritkán szexeljünk, ha nem bírjuk, mert nem akarunk gyereket. Annyira nem volt nagy durranás, és nem volt olyan körülmény/érzelem, ahogy elképzeltem. Viszont nagyon szeretjük egymást, több mint egy éve együtt vagyunk, és azóta nem változott semmi. én mégis úgy érzem, mintha nem kellett volna. Szerintetek?

2012. febr. 25. 23:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ezért fszság ez a nagy szerelem, meg mennyi idő után meg ilyenek. Megzavar, hogy illik, szabad, kell stb.. Akkor kell, mikor úgy érzed majd meghalsz, csak rakja már be.
2012. febr. 26. 01:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért érzed úgy mert nem vagy hozzá elég érett,és nem voltál elég felkészült.Attól hogy manapság megszokott nem azt jelenti hogy rögtön össze is kell feküdni,mert 1 éve együtt vagytok,ebben a korban az még nem idő,ráadásul mély érzelmek sincsenek,de a te dolgod,viszont nem értem hogy lehet elszakítani egy gumit,és hogy miért kell megtervezni.
2012. febr. 27. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!