Elvesztettem volna a szüzességem?
Figyelt kérdés
17.L
Maszturbáltam otthon uborkával ás egyéb más dolgokkal de nem véreztem és nem is fáj . most akkor levesztettem a szüzességem vagy nem ???
2012. febr. 28. 12:09
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
nem .... :O mások is ilyen gondokkal vannak elfoglalva ?
2012. febr. 28. 12:13
5/12 anonim válasza:
Már ne haragudj de 17 évesen tudnod kellene hogy csak akkor veszíted el a szüzességed ha közösülsz egy pasival. Nem tudod elvenni a saját szüzességed. A szűzhártyád átszakadhatott a maszturbálás során de az sportolás közben is megtörténhet, tehát nem az a garancia arra hogy szűz vagy. Addig amég nem volt pénisz a vaginádban szűz leszel.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 28. 12:18
7/12 anonim válasza:
Szűz akarsz maradni?
Szimbolikus értelemben szűz maradtál, még ha át is szakadt.
8/12 anonim válasza:
- Te kivel vesztetted el?
- Én egy uborkával.
Nyihíííííí :))
9/12 anonim válasza:
Tuti, te tetted fel azt is :D.
10/12 anonim válasza:
ma 12:16
Te nagyon naiv vagy. Manapság az ostoba tinik a basz*son kívül semmit sem tudnak, nem tűnt még fel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!