Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel segíthetné (n) k a...

Mivel segíthetné (n) k a klimaxoló anyámon?

Figyelt kérdés

Az állandó hangulatingadozásai miatt már kezd tönkremenni a családunk. Pillanatok alatt változik a hangulata, hol ideges, és mindenért ordít, aztán kimegy mondjuk kivinni a szemetet, és mire visszajön, mosolygós és nevetgél. Egyszerűen kiszámíthatatlan, egy óvatos, kedves mondatban is rosszindulatot lát, az ember kérdez tőle valamit és máris ordítozni kezd. Igazából ez az egész apámat viseli meg leginkább, elég rossz az egészségi állapota (cukorbeteg), és az örökös stressztől állandóan 10 felettiek a cukrai, a látása folyamatosan romlik emiatt az elmúlt hónapokban, és félő, hogy lassan megvakul. De anyám nincs tekintettel senkire, állandóan szétszekálja apámat, gyakorlatilag bármilyen hülyeségért. Kezdünk mindketten ott-tartani, hogy már képtelenek vagyunk ezt a kedélyhullámzást tolerálni, mert én is, és apám is elhisszük, hogy bizonyára anyát szörnyen megviseli ez az egész, de szerintünk ha kicsit megerőltetné magát, tudna uralkodni is magán.

Anya 3 éve szenved ettől a szartól, és igazából őt is féltem, hogy beleőrül ebbe a szörnyű lelki hullámvasútba. A menstruációja is teljesen összevissza, de nem hajlandó elmenni orvoshoz, pedig biztosan meg kéne nézetnie magát, és hormonpótlókat sem akar szedni, merthogy azok rákot okoznak. Homeopátiás módszerekkel próbálkozik, de azok nem használnak semmit...

A kérdésem, hogy hogy segíthetnék anyun, hogy könnyebben tudja kezelni ezt az egészet? Főleg olyan nők válaszát várom, akik szenvednek klimaxtól, vagy nemrég estek túl rajta.

20/L

2011. nov. 27. 13:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak a hormonok segítenek.
2011. nov. 27. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak klimaxolóknak szedhető vénynélküli készítmények, de szedhet E-vitamin+magnézium kombinációt is. Beszéld meg vele, h ez mindenki érdeke.
2011. nov. 27. 14:09
 3/7 bánomisén ***** válasza:
Ha jól tudom, vannak klímaxtapaszok, azok valamennyit segítenek. El nem tüntetik, de legalább egy kicsit kiegyensúlyozzák ezeket a hirtelen és nagy váltásokat, az már jelentős könnyebbség a környezetnek.
2011. nov. 27. 14:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként mindenkinek köszönöm, aki vette a fáradságot és hajlandó volt normálisan válaszolni...
2011. nov. 27. 15:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Bánomisén, az utolsó persze nem te vagy!
2011. nov. 27. 16:09
 6/7 bánomisén ***** válasza:
Tudom! XDDDD Láttam azt a t*hót... De a te visszavágásodat is kitörölte a modi, úgyhogy még ha akarnálak sem tudnálak félreérteni :-)
2011. nov. 27. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, látom. Nem baj. :)
2011. nov. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!