Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tudnék költözni az egy éves lányommal egyedül, ha nincs családom? Ki segíthetne?
anyaotthon!!! keress rá a neten, hogy a mostani lakhelyedhez közel melyik van.
ott akár a kislányod iskolás koráig is lakhattok, ameddig összeszeded magad.
sok sikert
Azért az anyaotthont mindig nagy hévvel ajánlgatják azok, akik még sose jártak ilyen helyen... Szerintem aki tudja, elkerüli, hogy ott kelljen laknia. Az egyik barátnőm csecsemőgondozó, és több anyaotthonban is volt gyakorlaton. Mesélt egy-két érdekes dolgot. Nem éppen kultúremberek a lakói, és most még finoman fogalmaztam. Persze vannak szabályok, meg tisztaság van meg ilyenek, de ha csak egy mód van rá, én ilyen emberek közé nem mennék, és nem vinném a gyerekem sem. A lakók többsége cca. 6 általánost végzett, mélységesen tudatlan nő. El lehet képzelni, hogyan beszélnek, hogyan viselkednek.
Szóval az anyaotthon a legvégső megoldás legyen szerintem.
Albérletben élek a párommal, de ez már finoman szólva sem fenntartható. Borzasztóan megromlott a viszonyunk.
Nem üt-vág, csak rengeteget veszekszünk, és ez már szerintem a lányomnak sem jó.
Én is fiatal vagyok(19), mégis a lányom érdekében inkább megpróbálnám rendbehozni a kapcsolatot.
Üljetek le beszélgetni. A legtöbbször már ez is elég.
Ha már próbáltad, és nem segített, akkor én is azt ajánlom, hogy próbálj albérletbe menni.
Az anyaszállások tényleg nem a legjobbak, de végső megoldást nyújt az ilyen helyzetbe került nőknek.
Az ottlakókat nem kellene szidni, nekik is megvan a sz4emélyes tragédiájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!