20 éves vagyok és még nem látott nőgyógyász?
12:11
"Nehogy már azt is szégyellni kelljen, hogy még soha nem kellett nődokihoz menned..."
Nem, nem azt kell szégyellni, hogy még nem volt semmi nőgyógyászati problémád.
Azért kell kicsit szégyenkezni a nőgyógyász előtt, hogy 21 éves létedre még sosem dugtad el az orrod kontrollra...
És az előtted válaszoló 25 éves hölgyemény helyében sem dicsekednék ezzel a ténnyel...
De abban igazad van, hogy az orvosnak mindenképp az IGAZAT kell megmondani - hogy eddig nem jártál nőgyógyásznál.
"az előtted válaszoló 25 éves hölgyemény helyében sem dicsekednék ezzel a ténnyel... "
Már megbocsáss, de nem hiszem hogy dicsekedtem volna. Csupán hozzászóltam... A kontrollról meg annyit, hogy ennyi erővel nem csak nőgyógyászhoz kellene járni, hanem minden egyéb testtájat is át lehetne nézetni évente, a nők többsége mégis kizárólag a nőgyógyászt helyezi előtérbe. Lehet hülyeség, de én akkor megyek orvoshoz ha bajom van, egyébként pedig törekszem a megelőzésre, és ez nem csak a nőgyógyászra vonatkozik.
12:41
Van abban valami amit mondassz, de ez természetesen nem vonatkozik a partnerüket váltogató, 13 éves koruk óta nemi élete élő, hormonal agyontömött lányokra!
Mértékadó ajánlások szerint is 2-3 évente lenne értelme a rendszeres nemi életet élő nőknek 25 (egyesek szerint 35 év) felett szűrésre járni.
Na de akkor mi lenne a nőgyógyi társadalommal????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!