Ha nőgyógyász lenne az apátok, akkor ti hagynátok magatokat vizsgálni általa?
Egyik barátnőm apja fogorvos, és ő kezelei a lányát is, innen jutott eszembe ez a kérdés..
És ha anyukátok, vagy testvéretek (fiú/lány) lenne nőgyógyi?
Nem. Nekem nagybátyám nőgyógyász, nagyon jó hírű szakember, jóban is vagyunk, de fel sem merült bennem, hogy hozzá menjek. Nem is a szégyellősség miatt (hisz ez a szakmája, naponta 100 nőt vizsgál stb.), de az orvos-páciens viszony szerintem nem hozható be a magánéletbe. Tegyük fel, neadjisten van valami probléma, és akkor máris egy családtagom már tud róla, pedig lehet, hogy nem szeretném. Tudom, hogy hivatalból nem adhatja tovább, de ne ő legyen már az első, aki értesül egy nemi betegségről vagy akármiről.
A fogorvos az kicsit más kategória azért.
Nem. Egy barátnőm apja nőgyógyász, nem ő vizsgálja a lányait, eszébe sem jutott. Ha az én apukám vagy tesóm lenne nőgyógyász, én se mennék hozzá. Anyukámhoz se.
A fogorvos teljesen más.
Hát elég furi lenne...
Talán anyukámhoz mennék..
Hát biztos hogy nem! Egy ismerősöm volt férje nőgyógyász volt és akkor ő vizsgálta a nőt, de hát ez azért teljesen más.
Fogorvos megint csak más, a kettő nem összehasonlítható szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!