Nem tudom más is van-e igy, de amikor a nőgyógyász szék fele közeledek már remegnek a lábaim és egészen a vizsgálat végéig tart?
Én is voltam már igy, de hülye fejemmel nem női dokit kerestem elsőre...
Azóta váltottam, most valamivel jobb, de persze azért ciki az még most is...
"Amikor a rendelőt elhagyom hatalmas felszabadultság érzet kerít hatalmában."
ezzel én is igy vagyok!
Nekem is ez van, de én tudom az okát. Egyszerűen rettegek. A betegségek nagy részét tudom magamnak kezelni, meg tudom hogy miért van, de ott lent az egy olyan terület amit nem is értek igazán. Nem tudom mi miért történik, egyszercsak jön egy tünet, majd elmegyek a dokihoz, és míg ki nem jövök egy recepttel, szó szerint remegek, mint aki fázik, ha megkérdezi mi a baj, elcsuklik a hangom, úgy dobog a szívem hogy nem kapok levegőt... közbe az jár a fejembe, hogy most tuti nagy baj van.
Ehhez mondjuk az is hozzájárul hogy nagyon szeretnék már babát, és egyszer úgy 10 éves lehettem, hallottam hogy egy orvos, (a vesémmel volt épp gond) azt mondta anyámnak hogy szerinte nem lehet majd gyerekem, ez azóta is kísért.
5.vagyok
Próbálkozunk, azt mondja türelem! nem egyszerű!
De a lényeg hogy ebbe lábremegésbe volt részem mostanában bőven... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!