Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom más is van-e igy,...

Nem tudom más is van-e igy, de amikor a nőgyógyász szék fele közeledek már remegnek a lábaim és egészen a vizsgálat végéig tart?

Figyelt kérdés
Akárhogy győzködöm magam, mindig ez történik.
2011. nov. 9. 07:48
1 2
 11/13 Sándor Jánosné válasza:
Én nem csak a nőgyógyásznál vagyok így más orvosoknál is ,sőt még a háziorvosomnál is hasonló tüneteket tapasztalok ,ideges ,feszült vagyok ,félek ,hogy mi történik velem .... Ez mitől van ??
2011. nov. 14. 11:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Hosszú évekig voltam így, a végén már annyira elhatalmasodott rajtam ae az érzés, hogy nem bírtam elmenni még rákszűrésre sem.

Aztán egy kórházi kivizsgálás miatt el kellett mennem, és a rákszűrés eredménye pozitív lett.

Akkor elmentem a kb. nyolcadik dokihoz, akiről sok jót olvastam és hallottam.

És első látásra megkedveltem, mert nagyon kedves, aranyos, tapintatos volt, és sokat beszélgetett velem.

Mostmár nem izgulok, nem rettegek, teljesen felszabadult vagyok, mert végre megtaláltam azt a dokit, akit mindig is kerestem!

2011. nov. 29. 19:50
 13/13 anonim ***** válasza:

nekem is, nem tudok ezen változtatni,

értem én hogy a doki 50 nunit lát naponta, de én évente max 1szer megyek -szerencsére- szűrő vizgálatra

és ÉN vagyok az aki engem érdekel és nem a doki érzései a női nemiszervek iránt.

2012. jan. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!