Labor? Mikor küld el a nőgyógyász ide?
Figyelt kérdés
Leírná valaki részletesen hogy mi történik itt?2011. nov. 11. 21:03
1/6 anonim válasza:
Laborba általában a körzeti orvos szokott küldeni.
Ha nőgyógyászati kezelés alatt állsz akkor persze ő is küldhet. De miért akarsz annyira laborba menni?
(vérvétel, vizelet minta...ettől nem kell félni)
2/6 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet, milliónyi dolgot tud meg a laboreredményből. Sőt, engem elküldött a háziorvosom csak azért, mert már rég voltam, és évente egyszer nem árt megnézni bizonyos értékeket.
3/6 A kérdező kommentje:
Most fogok először menni nőgyógyászhoz és nem is a vizsgálat miatt izgulok, mert arról sokat lehet olvasni a neten. Hanem attól hogy mi lesz hogyha elküld laborba. Így szeretnék megtudni mindent.
2011. nov. 11. 21:19
4/6 anonim válasza:
Úristen, mit kell ezen izgulni? Ha elküld laborba, akkor elmész laborba. Bele kell pisilni egy pohárba, és levesznek egy kis vért. A laborban egyetlen rossz dolog van, hogy sorba kell állni, esetleg többször is. Nyugi, nem ér annyit az egész, hogy rágd magad rajta.
5/6 anonim válasza:
Engem csak akkor küldött el, amikor a fogamzásgátlót szedtem és mentem az éves vizsgálatra, rögtön felküldött a laborba is, volt már amikor úgy mentem, hogy vittem is magammal a reggeli pisit, és csak vért vettek. Félni nem féltem, de nagyon utáltam laborba menni, gyűlölöm amikor tűvel böködnek.
Ha nem akarsz gyógyszert íratni, csak sima vizsgálatra mész nem fog elküldeni.
6/6 anonim válasza:
Persze elküldhet, ha oka van rá. Engem is küldött már a nődokim többször is. Kicsit irigykedem, hogy az első vizsgálat előtt csak attól félsz, hogy mi lesz a laborban, ha elküld. :) Mindenesetre le a kalappal, nekem sokkal nagyobb kínjaim voltak az első előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!