Mi lehet a bajom? Kétségbe estem?
az a helyzet, h már hetek óta alkalmanként(ritkán, heti 1-2szer) fájdalmat érzek a végbelemben, mintha hirtelen kicsit begörcsölne, de aztán elmúlik. Nem foglalkoztam vele, most viszont észrevettem, h a fenékvágásom legtetején, de ahol még tart a vágás, szóval a két farpofa között még éppen, van egy dudor, ami ha megnyomom fáj. Nem látszik, de érezhető és ugye fáj is. Mi lehet ez? Nagyon megijedtem, mert a nagyszüleim végbélrákban haltak meg. Ugye nem rák? Milyen orvoshoz forduljak? köszönöm!
20L
Apukámnak volt hasonló, JÓINDULATÚ daganata. Először mindenki aranyérnek gondolta, de amikor végre időpontot kapott orvoshoz, megállapították, hogy végbélpolipja van. Megműtötték, egyszer kiújult neki, azóta semmi (kopp-kopp-kopp), de jár ellenőrzésre. Ne félj, az aranyér és a polip is gyógyítható, csak tényleg időben menj el orvoshoz, előtte ne szégyelld a problémádat, bár ezt alapból nem kéne, hülye az, aki kinevet érte.
Mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!