Teljesen kétségbe vagyok esve az orvosok azt mondják nincs semmi bajom. Most mitcsináljak? Minden levan irva részletesen
Először is nyugodj meg: ha valóban szűz vagy, és nem is pettingeltél fiúval, hogy az ujjatokon esetleg sperma feljuthatott volna, akkor tutira nem vagy terhes! Azt nem írod, hány éves vagy, de a dokik azért küldenek el szerintem tesztre, mert nem feltétlenül hisznek neked.
Mi esik ki, mit láttál a kádban? Picit tudnál konkrétabban fogalmazni? Könnyebb lenne úgy segíteni... De ne aggódj, ha terhes lennél, az csak úgy nem esik ki...:-)
A menstruáció kimaradását rengeteg dolog okozhatja. Egyrészt gondolom, elég fiatal vagy, a hormonháztartás nem áll be még ilyenkor teljesen. De egy fertőzés, egy fogyókúra, hormonzavar, idegesség és ezer más dolog is okozhatja a mensi kimaradását.
A terhességi teszt rutin, mert ki tudhatja ki hazudik és milyen okból.
Szeritem ne parázz ezen. Hány éves vagy? Nem ért mostanában valami nagy stressz, vagy életmód változás?
A menstruáció ilyen okokból szokott kimaradni, ill. foggátló elhagyásakor/kezdésekor, de gondolom ez nem jöhet szóba. Akkor is kimaradhat, ha még csak 1-2 éve jött meg először.
Ha az orvosok nem találnak semmit és még párszor nem jön meg esetleg menj el a lakhelyedhez legközelebb eső meddőségi centrumban, ahol alaposabban és figyelmesebben kivizsgálnak.
Csak nyugodtan!
Nögyogyásznál voltam már vagy 3szor ez miatt..20éves vagyok és TUDOM hogy nem lehetek terhes ezért vagyok kiakadva hogy az a hülye orvos mér küldöt el erre a vizsgálatra(amire elis mentem és ma tudtam meg hogy ilyen helyre küldtek..)
De megvizsgált minden alkalomal én mindig elmondtam h szüz vagyok szüz kacsával vizsgáltak. DE AKKOR MIÉRT KÜLDÖT EL ENGEM ERRE A HÜLYE VIZELET VIZSGÁLATRA HOGY TERHES VAGYOK E amikor megmondtam hogy még barátom se volt soha nem értem akkor ha ki is eset volna a sz.h-ám a kádba akkor miért nem mondta meg nekem h nem vagyok az???? nem értem segitsetek lécci kedden megkell kérdeznem az orvosnöt is hogy miért csinálja ezt velem de kedd olyan messze van még én meg most magamban nem tudok megnyugodni hogy miért is csinálta ezt és csak egy kérdés jár a fejemben azota hogy akkor most nem vagyok az aminek gondolom magam..akkor inkább a halál
1.A szűzhártyád nem tud kiesni.
2.Lehet a szűzhártyád már magától átszakadt tampon felhelyezés közben vagy sportols alatt.Ez teremészetes.
3.Addig szűz vagy,amíg egy fiú beléd nem hatol.
De nyugodj meg mert ha ilyen ideges vagy akkor még tovváb fog késni.NYUGI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!