Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kétségbe vagyok esve! Nem...

Kétségbe vagyok esve! Nem tudom mi bajom! Mi van velem?

Figyelt kérdés
3 hónapja volt spontán vetélésem,nem volt beavatkozás.Elméletileg,már lehetek terhes,de nem tudom,hogy lehetek-e,az elözö terhességre,ami sajnos megszakadt 8 évet vártunk,hihetetlen volt,mikor összejött végre,és nem tudnám elhinni,ha most megint az lennék,ilyen könnyen nem hiszem,hogy összejön.Azok után amiken az elsőig keresztülmentünk,az égvilágon mindent kipróbáltunk,most meg még magzatvédőt sem szedek!Nem merek tesztelni,késik,és pár tünet is van...
2009. okt. 3. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
azért is jön könnyebben ilyenkor a baba, mert nem számítasz rá, nem stresszelsz. ha van tünet, akkor szerintem tesztelj. a 2. nálunk is gyorsan jött. az elsőre 5 évet vártunk.
2009. okt. 3. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

miért vagy kétségebe esve, ahelyett, hogy örülnél?????

lehet, hogy nyolc évig valami akadályozta a teherbeesést, ami megszűnt és három hónapja ezért estél teherbe. a vetélés elősegíti a következő terhességet, pláne, ha nem kellett művi úton beleavatkozni. ez jó, a szervezet emlékszik, a méhed készenállt, és minden klappolt.

az, hogy nem szedtél vitamint nem olyan nagy baj, hiszen előtte biztosan szedtél, és a szervezet raktározza a készletet, ráadásul most múlt el a nyár a készleteid fel vannak töltve a sok gyümolccsel, zöldséggel, grat, nyugi, tesztelj, és ha poz, akkor vegyél vitamint is :-)

2009. okt. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!