Kétségbe vagyok esve! Kb.3 hete fáj a bal térdem, de nem nagyon. Megnézte sportorvos, de nem talált semmit. Leginkább akkor érzem, amikor állok és megfeszítem a térdemet. Sosem sérült meg a térdem. Ugye nincs bajom, és mozoghatok?
Figyelt kérdés
Sportolok, de nem olyan jellegűt,ami a térdemet túlerőltetné.
Ezt a húzódást meg pont olyankor kezdtem el érezni,amikor napok óta nem is volt lehetőségem sportolni.Nem értem.
2010. dec. 2. 19:53
1/4 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Növekedéstől nem fájhat már?
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen. A térdem belső oldala fájt, és ráadásul nem hajlításkor, hanem pont ellenkezőleg, kiegyenesítéskor. Vagy egy félévig volt vele problémám, aztán magától elmúlt. Én arra tippeltem, hogy meghúzhattam, amikor terpeszülésben a lábamra hajoltam, bár nem emlékszem konkrét esetre, amikortól fájt volna.
3/4 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy pihenteted egy kicsit.
Nekem a nagylábújjam az időjárástól ilyen. Gyerek koromban gyakran voltam hidegben meztelen lábbal meg egyszál úszónadrágban. Még hóban és jeges vízben is. Most pedig kijött a következménye.
4/4 A kérdező kommentje:
A pihentetéstől nem lett jobb,sőt meég be is merevedett jobban. sőt tegnap gyalogoltam kb.30 percet és hegymenetnél még csak nem is volt gáz. Növekedésben már nem vagyok, viszont sajnos az elmult hónapokban elég sokat híztam.
2010. dec. 3. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!