Lábedzésnél úgy megdolgoztam a combomat, hogy most megmeresztem s úgy érzem mintha az izmok elemének szakadva nagyon fáj, járni tudok rajta úgy nem is érzem de mikor megfeszítem akkor görcsöl s nagyon fáj, pihenéssel elmúlik e?
15:55
A kimerülés és fájdalom között ismerem a különbséget te fa.sz, nem most kezdtem mint te s csináltam egy hasonló nevű felhasználót ,aki nem mellesleg ért is valamit a témához.
Mibaj?
Érthetőbben, ha az izmod elszakadt volna, akkor lábra nem tudnál állni, illetve lenne látszatja:
17:00
Köszi a te válaszaidat mindig szívesen fogadom!
A többi csak ilyen utánzók mint a legelső hozzászóló s azt hiszik ,hogy menők lesznek ha ide járnak oltogatni egy másik ember felhasználójával de hát kinek az edzés s kinek az ide való írások :P:)
17:24
annyi az eszed kox mester.
17:29
Nem süllyedek le a te szintedre s nem anyázlak :)
De azért élöben váltanék veled egy két szót:)
parti hangulat van! :DD
ennek örömére én is csinálok egy terven kívüli lábedzést. és csakazértis úgy hogy holnap fájjon annyira hogy ha fejberúgok valakit azt mondhassam: "hidd el, ez nekem jobban fájt mint neked. na jó, talán jobban nem."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!