Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem mozdul a mérleg?...

Miért nem mozdul a mérleg? Mindent úgy csináltam, mint eddig.

Figyelt kérdés

5 hónapja szültem és maradt rajtam, 8kg amit le szeretnék adni. Nem rohanok szép fokozatosan szeretném elérni. Van is módszerem, amivel szülés előtt hoztam magam formába és mindig bevált. Kalória deficit és edzés.

62 kg-ról indultam több, mint 1 hónapja kb, és 1,5 hete megálltam 61 kg-nál, pedig mindent ugyanúgy csinálok.

jelenleg 1300 kalóriát eszek meg mindennap egy órát sétálunk és amikor délután alszik a kisfiam, akkor szoktam még 30 percet kardiózni amivel kb 190 kalóriát égetek el. ezzel a tempóval havi 2 kilót kellene leadnom, de most megállt gyanítom a hormonok miatt, hiszen 5 hónap kevés idő ami a szülés óta eltelt, ha tényleg ez az ok akkor mikor fog minden visszarendeződni? Ha nem a hormonok akkor lehet valamit rosszul csinálok?

febr. 7. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Várj még megindul majd.az 1300 kalória tényleg nem sok kismamaként kevés is
febr. 7. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
kevés a kalóriabevitel
febr. 7. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy már sajnos csak tápszeres a babám ezért kezdtem el a visszarázódást. 160 cm vagyok.
febr. 7. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

neked minimum 1500-1600at kéne enni

febr. 7. 13:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért vittem 1500 alá, hogy fogyjak és fura, hogy megállt.
febr. 7. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Pontosan azért kéne 1500-1600at enni, hogy fogyj. A sima stagnáló szükségleted 2000-2100 kalória
febr. 7. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!