Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lábedzésnél úgy megdolgoztam...

Lábedzésnél úgy megdolgoztam a combomat, hogy most megmeresztem s úgy érzem mintha az izmok elemének szakadva nagyon fáj, járni tudok rajta úgy nem is érzem de mikor megfeszítem akkor görcsöl s nagyon fáj, pihenéssel elmúlik e?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 15:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Asszem mostantól én is mindig kérdést fogok kiírni amikor edzés után fáj valamim mert az olyan menő.Aztán eljátszom a kőkemény Chuk Norrist
2011. febr. 27. 18:51
 32/34 anonim ***** válasza:

nem azért írtam mert probléma lenne a nyelv miatt, pozitívan gondoltam. egy kedves erdélyi lánnyal levelezem, ő is szépen fogalmaz, meg tök aranyos szavakat használ.

@HexX - egyébként nem 16, hanem 20... de irrelevánsnak tartom most a korom, nem velem vagy más nézőponton :) én csak felajánlottam, hogy ha elrendezitek, ne a házadat barmoljátok össze, hanem van egy tök jó erdőm erre.

2011. febr. 27. 18:55
 33/34 anonim ***** válasza:

nem is neked írtam hogy 16 vagy hanem a szájkaratésnak(vagy szájkickboxosnak?:D)

Te jógyerek vagy...

2011. febr. 27. 18:56
 34/34 anonim ***** válasza:

jaaa.. félreértettem. a jógyerek meg már (szinte) az egómat építi.

na jó, én mindőtöket bírlak, ez egy ilyen nap, biztos azért mert holnap vizsgám lesz.. nyilván ezért is írogatok.

hát, nem írom hogy peace, de jó edzést mindőtöknek!

2011. febr. 27. 18:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!