Lábedzésnél úgy megdolgoztam a combomat, hogy most megmeresztem s úgy érzem mintha az izmok elemének szakadva nagyon fáj, járni tudok rajta úgy nem is érzem de mikor megfeszítem akkor görcsöl s nagyon fáj, pihenéssel elmúlik e?
lehetne hivatalos kihívást rendezni, hozzánk jöhettek Káposztásra a farkas erdőbe. keddtől délutánonként várlak Titeket!
sajna hétfőn este érek haza...
18:21
Erdélyben lakom most jövőtől költözök pestre ,meglátogatlak,ha igaz a cím.
jájj ne lakáson :(
ott civilek, le lehet rendezni kultúráltan, komolyan gondoltam az erdőt, meg mint 3. fél magamat.
viszont többet nem írok, mert egyikőtöket sem akarom felhúzni. Ciao!
okké, ezek szerint nem véletlen ez az írogatás, fórum.
harcművész vagyok, de nem kezdtem semmi komolyat a képességeimmel. igazából be sem tudom pontosan tályolni a képességeimet. bizonyos körülmények miatt nem igazán tudok eljárni bunyózni, hogy kipróbáljam magam..
lényeg, hogy ezt leírtad, és szeretnék veled találkozni majd, írhatok privit? már kapcsolatfelvétel miatt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!