Kétségbe vagyok esve, mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Múlthét előtti hétvégén vagyis pontosan vasárnap feküdtem le a barátommal először, vagyis most vesztettem el a szüzességem és másnap vagyis múlthét hétfőtől megvan, de valahogy más egyszer megvan egyszer nincs és már több mint egy hete megvan, elmentem nőgyógyászatra elküldtek vérvételre írtak gyógyszert fel de nem mondták meg mi a bajom, eléggé kétségbe vagyok esve. Valaki tudna segíteni?2010. ápr. 28. 17:31
1/6 anonim válasza:
nőgyógyász,lehet teherbe ejtettek.
2/6 A kérdező kommentje:
Már elmentem nem mondták, csak annyit hogy gyógyszert szedjek.
2010. ápr. 28. 17:33
3/6 anonim válasza:
Szerintem csak még1et akarsz szexelni, ez lehet a baj :)
4/6 anonim válasza:
ne izgulj lehet azért nem mondtak semmit mert nincs nagy gond nyugi szedd a gyógyszert és minden rendben lesz
5/6 anonim válasza:
Lehet hogy nemi betegség, mert ha megjött akkor a terhesség kizárt
6/6 anonim válasza:
"Lehet hogy nemi betegség, mert ha megjött akkor a terhesség kizárt"
A nők 10 százalékának egyszer-kétszer a fogantatás után is megjön a menstruációja, tehát ilyet állítani nemcsak butaság, de felelőtlenség is!
Ettől függetlenül, nem valószinű, hogy állapotos lennél, ne félj!
És nemi betegséged sincs, mert akkor a barátodat is behivták volna!
Úgyhogy szedd csak a gyógyszert, és nyugodj meg... Nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!