Nagyon régóta küszködök gombás fertőzéssel. Mivel tehetnék ellene hogy ne újuljon mindig ki?
Figyelt kérdés
Sokszor volt ilyen fertőzésem, természetesen mindig kezeltek is.Már teljesen belefáradtam.Orvost is váltottam már mert az előző nem vált be.Ez a doki most nagyon jó, de sajnos fél év elteltével megint előjött.Mit tehetnék hogy ne jöjjön elő megint.Ő azt ajánlotta szegyek Lactivot az egy probiotikum.Tudtok esetleg valami más megoldást is?Homeopátiás készítményekben is hiszek.Ha valaki járt már ebben a cipőben tudna nekem segíteni?2009. ápr. 26. 20:16
1/3 A kérdező kommentje:
Már mindennel nagyon elővigyázatos vagyok.Nem hordok tangát, nem használok tampont.A borotvámat mindig kifőzöm.Nem fürdök csak zuhanyzok.Egy partnerem van több éve.Mit tehetnék még, hogy ne legyek beteg?
2009. ápr. 26. 20:17
2/3 anonim válasza:
Candida diéta esetleg? Én lekopogom nem kerültem oda, h kipróbáljam, de sztem keress rá itt a keresőben. A doki is tud tanácsot adni ebben, bár van amelyik csak említi, a konkrét diéta tippeket meg csak nagyjából mondja el. Remélem tudtam segíteni.
3/3 anonim válasza:
Orvos és candida teszt vérből! Addig is tejsavas készitmények, ülőfürdő esetleg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!