Visszatérő bakteriális fertőzéssel küzdök, mit tehetnék hogy elmúljon és elfelejthessen a problémát?
Bakteriális (E.coli) hüvelyi fertőzésem van megint. Múlt héten voltam orvosnál, kaptam antibiotikumot, azt szedem most. Mit tehetnék még ? Már évek óta valamilyen bakteriális fertőzéssel küzdök. Az orvos csak kezel, receptet kapok de a probléma fennmarad. Kérdeztem a nőgyógyászt, azt mondotta volt, hogy tejsvas öblítést csináljak két naponta. Ezt ugyan még nem próbáltam, de tablettásan igen és az sem használt. (Ha megpróbálkoznék ezzel az öblítéssel a gyógyszerszedés alatt vagy után és mennyi ideig kell használni ?)
Próbáltam még speciális tampont, Gynevacot. Gynevac régebben használt a problémámra, de most már úgy tűnik az sem. Két havonténti emlékeztető injekcióval érdemes próbálkoznom?
Fogamzásgátlót nem szedek, hormonális problémán viszont van, de annak nincs orvosi megoldása...endometriózisom van.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!