Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyásznak mi köze van...

A nőgyógyásznak mi köze van ahhoz, hogy önkielégitést végzek-e? (17/L)

Figyelt kérdés
és milyen gyakran?
2011. szept. 26. 08:51
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá. Én 36 éves vagyok,18 éves korom óta rendszeresen járok nőgyógyászhoz, még soha senki nem kérdezte ezt meg. Orrba is vágtam volna :)
2011. szept. 29. 21:08
 52/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válts orvost. Én egyszer úgy jártam fiatal koromban, hogy a doki arról faggatot, van e orgazmusproblémám? Erre én azt válaszoltam, hogy nincs, ő pedig ki akart kezdeni velem. Többet sem mentem felé.
2011. szept. 29. 21:27
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyit arról, hogy miért kéne betiltani a férfi nőgyógyászokat.

Persze nem mind ilyen, de egyszerűbb lenne ha csak nő lenne, és akkor ilyen elő se fordulhatna. Nehezebb kiszűrni, hogy ki ilyen, és sajnos a nők nem merik feljelenteni se, meg nagyon nem is tudják, mert hol a bizonyíték. Pedig az ilyennek mind el kéne veszítenie az állását, az ilyen ne lehessen orvos.

2011. szept. 29. 21:32
 54/59 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem betiltani nem kellene, de adva van a lehetőség, hogy női dokit válasszunk! Egyre többen lesznek, úgy mint Németországban, Angliában, USAban, Olaszországban, stb...ott már 60 százalék felett van a női arány..

Előbb utóbb mi is lépünk nagyobbat, de ez annyira "pénzes" szakma, hogy a férfiak nyomulását nehéz megtörni...

Egyébbként a női nőorvosok is nőkhöz járnak, ez azért jelent valamit, nem?..?..

(nézzetek utána női nődokival készült riportokban a neten..)

2011. szept. 29. 22:13
 55/59 A kérdező kommentje:
Természetesen nem megyek a közelébe sem, és feltétlenül női nődokit választok, már van is egy kedvesnek tünő!
2011. szept. 29. 22:21
 56/59 anonim ***** válasza:
100%

09-29 21:08

Az a baj, hogy nagy valószínűséggel az ilyen kérdéseket a fiatal még igen szégyenlős lányoknak teszik fel, akik egyébbként is csuklanak az izgalomtól és nem mernek ellentmondani az ORVOSNAK, aki ilyen megalázó kérdést tesz fel, annak sem.

Sok nő még később is csupa ideg az idegen férfi elötti terpesztés miatt és ők is hallgatnának inkább...

Sajnos ezt használják ki időnként.

A megoldás valóban a női nőgyógyász lehetne...

2011. okt. 3. 18:34
 57/59 anonim ***** válasza:

09-26 09:44

"nyomon követi, hogy a korodnak megfelelően egészségesen állsz-e hozzá a szexualitáshoz."

Te valamit nagyon összekeversz itt....

nőgyógyászról volt szó, nem pszihológusról, vagy férjedről!

az orvos idegen, legfeljebb megpróbál az intimszférádba hatolni, ha te nem kéred ki magadnak, mert ez téged nem zavar!

Ne keverd a dolgokat, az orvos az orvos! és nem a férjed, vagy párod! Nehogy már az orvos legyen közelebb hozzád mint a férjed/párod!!!majd megéljük, hogy az orvossal lesznek közös titkaid a férjed elől....

2011. okt. 3. 18:43
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

09-29 22:13

"Nem régen olvastam egy interjút egy nagyon szimpatikus fiatal női nődokival, akinek "természetesen" női nőgyógyásza volt, többek között azért is, mert számára borzasztó érzés lenne találkozni pl. egy konferencián azzal a férfi kollegával, aki nemrégen még meztelenül vizsgálta..

érdekes volt hallani ezt, és összevetni a "micsoda hülyeség, az orvos az orvos és nem férfi" véleményekkel."

2011. okt. 4. 16:01
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

én is olvastam és teljesen meg tudom érteni!

Hát igen ennyit az orvos az nem férfi, hanem orvos hülyeségről!

2011. okt. 6. 17:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!