Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyásznak mi köze van...

A nőgyógyásznak mi köze van ahhoz, hogy önkielégitést végzek-e? (17/L)

Figyelt kérdés
és milyen gyakran?
2011. szept. 26. 08:51
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

azt érteném, hogy pl a sebészeten amikor varják a sérült ujjad megkérdezik, hogy mi harapta meg, stb...

de ezt a kérdést igy hogy ez standard lenne nem értem...

és túlzásnak tartom.

2011. szept. 26. 10:58
 32/59 anonim ***** válasza:
34%

Ez egy kiskamaszoknak írott cikk. Nem magyarázza meg pontosan a miérteket, csak felkészít arra,hogy mi várható.

A miérteket leírtuk itt egy páran.

De a cikkből is látszik,hogy a kérdés nem "ördögtől való" a teljesen mindennapi anamnézia része.

2011. szept. 26. 10:59
 33/59 anonim ***** válasza:
Csak úgy mellékesen: a súlyt nem szokják elvetni,azt a sulyokkal teszik. A súly mérlegelésre használandó.
2011. szept. 26. 16:51
 34/59 anonim ***** válasza:
31%

9,44 vagyok, és nem értem a hozzám szóló kérdéseket, ugyanis csak 9,44-kor szóltam hozzá, a többi nem az enyém volt.

Figyu, nem kell dokihoz se járnod, ha nem akarsz, nem kényszer, "csak" jól felfogott érdeked. Végülis nincs semmi problémád, egyedül a doki "érdeklődése" jelent neked problémát.

Elég gyerekes, ahogy hozzáállsz a kérdéshez. Kérdezett valamit, nem tetszett, rendben van. Elmesélted a barátnődnek/anyukádnak, felháborodtatok együtt, rendben van. De hogy itt hisztériázol egy napja, az nincs rendben. Tedd túl magad rajta, ennél durvább dolgok is vannak az életben.

2011. szept. 26. 16:56
 35/59 A kérdező kommentje:

16:56

nem szóltam én hozzád....

9:44 85 százalékosnak szóltam..... miért veszed magadra?

nem tünt fel hogy a vibrátoros kérdés a vibrátoros válaszolóhoz ment????

Nem tudom ki hisztériázik itt?! Ha nem értetted meg a problémát, akkor ne nézegesd ezt tovább, van rengeteg blog, találsz köztük magadnak valót is bizonyára.

Neked ez nem durva dolog, nekem bizony az volt...

Kérdezgettem és bizony még egyetlen valaki sem volt, akivel ez történt volna...

itt sem...

igy aztán gondolom mégiscsak különös dolog volt ez,

te már biztosan rengeteg ilyen kérdést kaptál a nőgyógyászodtól és téged ez nem is zavart, szerencsédre.

2011. szept. 26. 17:18
 36/59 anonim ***** válasza:
62%

Az anamnézis nemcsak arra való, h a fennálló dolgokat mérlegeljék vele, hanem, h felkészüljenek a később adódó problémára. Ha valaki önkielégít v szexel, annak a hüvelye igénybe van véve, így ha most nem is, de később okozhat problémát. Ugyanígy azt is megkérdezi az orvos, h volt-e abortusza, de nem azért, h megforgassa a kést az adott hölgy szívében, hanem azért, h felkészüljön a későbbi problémákra.

Ebből most ne az abortuszos részt ragadd ki, kedves kérdező, ez csak egy pléda volt, h bármi, ami az alvázzal kapcsolatos, arra a nőgyógyásznak joga van rákérdezni. Ha közben kajánul kacsintgat, akkor szélsebesen el kell hagyni a rendelőt. Ha rezzenéstelen arccal kérdez, akkor meg csak tovább kell siklani a dolgon és félretenni a büszkeséget a jó ügy érdekében.

2011. szept. 26. 18:49
 37/59 A kérdező kommentje:

18:49

"Az anamnézis (görögül: anamnesis , jelentése kórelőzmény) jelenti a belgyógyászati vizsgálat egyik alappillérét. Az anamnézis felvétele során az orvos célja a beteg kórtörténetének, jelen panaszainak megismerése és rögzítése.

Egy általános anamnézis a következő elemekből épül fel

* a beteg pontos adatai az azonosítás céljából

* jelenlegi panaszai

* a kórtörténete, mely alatt a műtéteket, a fontosabb fertőző betegségeket, előző betegségeket értjük

* a beteg szociális körülményei, családi háttere

* a vérszerinti rokonok fontosabb betegségei

* foglalkozási anamnézis

* élvezeti szerek használata

* farmakológiai anamnézis, gyógyszerérzékenység"

ezt megértem, de itt nem erről volt szó!

mégegyszer kérdezném, hogy akkor az is normális lehetne, és talán lesz is hamarosan szerinted, hogy masturbálásra fog felszólítani az orvos, hogy ellenőrizni tudja:

1. nem csinálok-e valamit károsan,

2. gátizmom rendesen működik-e,

3. megduzzadnak-e az ajkak.

4. "nedvesedek-e.

5. eljutok e a "csúcsra"

folytassam???

és akkor minden rendben van, ha:

"Ha rezzenéstelen arccal kérdez, akkor meg csak tovább kell siklani a dolgon és félretenni a büszkeséget a jó ügy érdekében." ???????

(Amúgy szerintem, minden nőgyógyász tudhatja, hogy kb 12 éves korától már bizony előfordul, hogy önkielégít az ember lánya.)

2011. szept. 27. 08:44
 38/59 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem egyáltalán nincs joga ilyet kérdezni az orvosnak, hacsak nem te hozod szóba, ezért úgy gondolom, hogy, vagy úgy érzi "őfensége" hogy neki már mindent szabad és légy boldog hogy leereszkedett hozzád, és lásd milyen "alapos", vagy egyszerűen kiváncsi és pofátlan volt.

Szerintem azonnal orvost kellene váltanod. Férfi volt, vagy nő? (gyanítom, hogy férfi)

2011. szept. 27. 10:12
 39/59 anonim ***** válasza:

Én is elgondolkoztam már azon, hogy vajon hol van ahatár, vagy hol lesz rövidesen.

szerintem sincs "joga" ilyet kérdezni.

2011. szept. 27. 10:20
 40/59 A kérdező kommentje:

Férfi...

de már úgy néz ki lesz egy női doki.....

2011. szept. 27. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!