Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyásznak mi köze van...

A nőgyógyásznak mi köze van ahhoz, hogy önkielégitést végzek-e? (17/L)

Figyelt kérdés
és milyen gyakran?
2011. szept. 26. 08:51
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
58%
A 09:04-es vagyok. Ahogy a többiek is írták, ha sérülést okozol a nemi szerveden önkielégítés közben, arról tudnia kell az orvosnak. Egyébként tényleg megkérdezheti másik nőgyógyász is.
2011. szept. 26. 09:28
 12/59 anonim ***** válasza:
60%
Olyan szépen leírja ez a cikk, h miért, te meg itt értetlenkedsz. Bármi, ami a hüvelyedbe jut okzhat sérülést, akár olyan picit is, amit nem érzel, de jó kis táptalaj lehet a fertőzéseknek. Valamint a dolgok felszínén lehetnek bacik, amikről ő tudja, h mi, de te nem. Így könnyebben tud gyógymódot a betegségre v csak javasolni, h milyen higiéniát tarts be.
2011. szept. 26. 09:29
 13/59 anonim ***** válasza:
82%
Megint a 09:04-es vagyok. Az orvos az az ember, aki előtt nem szabad titkolózni. Nem emberként, és ha férfi volt, nem férfiként kérdezte, hanem orvosként. Úgyhogy Te is az orvost lásd benne!
2011. szept. 26. 09:32
 14/59 A kérdező kommentje:

9:24

Na de mi a fenének kérdezi meg?

semmi bajom nincs szerencsére, csak rutin vizsgálat volt..

nem is adott semmiféle tanácsot szerencsére (meg talán az övére is) a "maszturbácios" szokásaimat illetően...

Hát akkor???

2011. szept. 26. 09:40
 15/59 anonim ***** válasza:
82%
Neked hiába magyarázzuk és hiába küldtem a cikket is. Ha legközelebb mész nőgyógyászhoz, kérdezd meg tőle, hogy mi köze hozzá. Megint a 09:04-es voltam.
2011. szept. 26. 09:44
 16/59 anonim ***** válasza:
82%

Mert tudnia kell,hogy mi az "alapfelállás".Ha pl.Vibrátorral végzel önkielégítést akkor jobban megnézi a méhszájadat,hogy nincs-e sérülés.

17 éves vagy ideje felnőni és megtanulni,hogy az orvosok akkor tudnak diagnózist felállítani, ha mindent tudnak. Ha találgatnia kell, akkor kétszer olyan nehéz dolga van.

17/59 anonim ***** válasza:
58%

Normális nőgyógyász nemcsak azt nézi meg, van-e fertőzésed, hanem azt is nyomon követi, hogy a korodnak megfelelően egészségesen állsz-e hozzá a szexualitáshoz.

Ez a te érdekedet szolgálja, mert ha betegesen irtózol vagy félsz tőle, akkor a megfelelő szakemberhez küld. És minél előbb történik, annál előbb leszel egészséges lelki értelemben is.

De jogod van nem válaszolni a kérdésre, és jogod van visszautasítani a kezelést, ill. a segítséget is.

18/59 anonim ***** válasza:
100%

kedves 9:44

azt a cikket elolvastam én is és nem találom nyomát sem annak, hogy miért kérdezi meg az orvos...

csak azt, hogy megkérdezheti, mert:

" milyen gyakran szoktál nemi életet élni, vagy szoktál-e önkielégítést végezni. Ezek a kérdések nem az orvos kíváncsiságát szolgálják: neki mindent pontosan tudnia kell ahhoz, hogy megfelelő tanácsot adhasson Neked."

Milyen tanácsot adhat, amikor semmiféle gond sem volt?...

2011. szept. 26. 09:49
 19/59 A kérdező kommentje:

9:44

akkor elképzelhető, hogy legközelebb kezembenyomnak egy vibrátort, aztán: rajta!!

persze csak szigorúan tudományos alapon, hiszen az orvosnak mindent tudnia kell..stb..stb...???

2011. szept. 26. 09:52
 20/59 anonim ***** válasza:
45%

Butaságot beszélsz,meg se akarod érteni az okokat.

Ha ennyire szégyenled amit csinálsz,akkor ne csináld, hiszen pszichésen károsodsz. Először a fejedet tedd rendbe.

2011. szept. 26. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!