Mondjam meg az új nőgyógyásznak, akihez először megyek, hogy voltam már korábban másiknál?
Figyelt kérdés
4x voltam egy helyi orvosnál, gyógyszert kaptam, kenőcsöt, de nem oldotta meg a problémámat, és azt mondta várjak fél évet. Ezért megyek most el egy másik orvoshoz, de nem tudom mondjam-e meg neki hogy jártam már ezzel másnál, és hogy ő mire jutott.2011. szept. 13. 10:20
1/3 anonim válasza:
persze, mielőtt még ő is ugyanazokkal a szerekkel kezdene kezelni, ami egyszer már nem használt
2/3 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Eleve jogod van független szakvéleményhez, így elmondhatod neki, h már voltál, de nem érzed, h javítana a helyzeten.
Viszont vigyázz! Van olyan doki, aki az adott esetben elküld, de akkor te másikhoz menj. Soha ne mondd meg az előző orvos nevét, csak a kezelésről beszélj. Ha rákérdez a névre, akkor is mondd, h nem az a lényeg. Mert pl. barátaiktól, feletteseiktől nem szoktak beteget elvenni. Ha nem tudja az előző orvos nevét, akkor meg ilyenről nincs szó.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap voltam is az orvosnál, és elmondtam neki a tényállást. Nagyon megértő volt, másik doki nevét véletlenül sem említettem. Úgy néz ki sínen vagyok :)
2011. szept. 16. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!