A nőgyógyásznak mi köze van ahhoz, hogy önkielégitést végzek-e? (17/L)
Hát miért nem magyarázod meg nekem BUTÁnak, és segits "rendbe tenni a fejemet"!
és mit szégyenlek?...orvoshoz járni?...vagy mit?...masturbálni?....
Ha az orvos megkérdezi tőled, hogyan szoktatok szexuális életet élni, akkor te bemutatót tartassz?...
Látod én ilyen "buta" vagyok, hogy ezt nem értem...
Igen később az orvos megkérdezheti,hogy hogyan élsz szexuális életet. Sőt pl.ha terhes szeretnél lenni a kkor még pózokat is ajánlhat a méhed elhelyezkedése alapján (pl.hátrahajló méhnél)
Sőt ha pl. gombás vagy yegyéb fertőzésed van,akkormegkérdezi,hogy milyen gyakran és hány yemberrel feküdtél le az elmúlt hónapokban.
Egy sima rákszűrés előtt megkérdezi,hogy mikor szeretkeztél utoljára gumi nélkül, vagy használtál-e sikosítót, azért mert befolyásolja a tesztet.
stb...
Hidd el, hogy te egyáltalán nem érdekled és szarja le, hogy mit csinálsz és kivel. Tuti ezen a héten te voltál a tizedik tinilány aki nála volt és akinek feltette a kérdéseit. Az egészséged érdekli és az,hogy jó diagnózist állítson fel.
Kedves kérdező,
valóban nincs az égvilágon semmi köze hozzá az orvosnak, kivéve,ha ha te beszéltél róla, hogy valami problémád van ezügyben. Estleg még akkor is, ha valamilyen erre utaló sérülésed van. Minden más esetben csak kiváncsiság vagy felesleges "zaklatás" ról van szó.
szerintem sürgősen válassz másik orvost!
(egyébbként férfi, vagy női orvos volt?)
10:09
ezek a példák mind érthetők, hiszen oka van a kérdésnek, de:
amiről én beszéltem, ott semmiféle oka nem volt:
1.nem szeretnék terhes lenni
2. nincs hátrahajló méhem
3.nincs gombás vagy egyéb fertőzésem
stb..stb
a jó diagnózishoz miért kellet volna ezt tudnia, hiszen minden rendben volt...
ha nem önkielégitek, akkor megpróbál rábeszélni?????
és elmondja hogy hányszor és hogyan????
hát azt hiszem kicsit-nagyon túlzásba vannak vive a dolgok,
nem biztos hogy szabadna hagyni ilyen kérdéseket feltenni, ha - ahogy mondod - semmi ezzel kapcsolatba hozható sérülésed, stb nem volt...
bér az is igaz, hogy az egyenlőre még hipotetikus vibrátoros bemutatót is biztosan meg lehetne ideológizálni...
válts orvost sürgősen, szerintem is!
10:42
mégegyszer elolvastam a belinkelt cikket, és most sem találtam én sem az indokát a kérdésnek...lehet hogy más cikket olvastam el ?
"Zavarba hozhat, hogy a vizsgálat előtt vagy alatt mindenfélét kérdeznek, és ezek között lehet olyan dolog is, ami csak Terád tartozik. Például az, hogy milyen gyakran szoktál nemi életet élni, vagy szoktál-e önkielégítést végezni. Ezek a kérdések nem az orvos kíváncsiságát szolgálják: neki mindent pontosan tudnia kell ahhoz, hogy megfelelő tanácsot adhasson Neked. Az orvost titoktartás kötelezi, így nem kell attól tartanod, hogy személyes dolgaidról bárki más tudomást szerez."
hol van ebben a válasz a miértre?
CSAK?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!