A nőgyógyásznak mi köze van ahhoz, hogy önkielégitést végzek-e? (17/L)
Te egy idióta vagy, már bocs:DDD
Megkérdezett az orvosod annyit, hogy maszturbálsz-e, erre te már ott tartasz, hogy legközelebb megkér, hogy mutasd be. Szerintem csak szimplán paranoiás vagy.
Tőlem is megkérdezi az orvos, hogy élek-e szexuális életet. Akkor majd legközelebb már megkér, hogy mutassam be vele hogy szoktam csinálni?
Gyerekes vagy.
16:11
Idefigyelj te FŐidióta! már megbocsáss....
valőszinűleg nem olvastad végig, csak beleolvasgattál...
Igen, szerinted is normális akkor, ha legközelebb megkérdezik tőled, hogy hányszor k+rtak seggbe az elmúlt hónapban, és utána szoptál-e vagy elötte, akkor azt rendben lévőnek találod?????
Ha azt kérdezte volna a kérdezőtől, hogy él-e szexuális életet, azzal nem lett volna semmi probléma!
En is nemreg voltam eloszor nogyogyasznal, de en szerencsere nonel.
Es eszebe sem volt ilyenrol kerdezni. Elmondtam neki a problemamat, megvizsgalt, a problemammal kapcsolatban kerdezett es ennyi.
En a helyedben panaszt tennek arra az orvosra. Nem kell kiskiralyoknak tekinteni oket, ok is emberek, es vannak sajnos szemet, rossz emberek, orvosok kozott is. Multkor ide linkeltek egy cikket arrol a nogyogyaszrol, aki felveteleket keszitett a vizsgalatokrol evekig.
Egy hozzaszolo meg irta, hogy osztalytarsa belepojegyeket adott el a haverjainak az apja rendeloje melletti szobaba, ahonnan kukkolhattak.
Sajnos ilyen is van. Csak olyan orvoshoz menj, akiben megbizol, vagy kozeli ismeros ajanlotta.
Szerintem a lényege az egésznek:azért nem mindegy hogy teszi fel egy orvos a kérdést.
Itt ez a lényeg!!!!Keress másikat mert ennek valami baja van.
16:39 egyetértek.
Sok olyan ember van akiről nem gondolná az ismerőse hogy egy aberrált állat!
"Igen, szerinted is normális akkor, ha legközelebb megkérdezik tőled, hogy hányszor k+rtak seggbe az elmúlt hónapban, és utána szoptál-e vagy elötte, akkor azt rendben lévőnek találod?????"
Ne hasonlítsuk már össze a "szokott-e önkielégítést végezni?" és a "Önt hányszor k*rták seggbe az elmúlt hónapban, és szopott-e előtte?" kérdéssel...
16:43
Persze hogy nem hasonlitom össze, csak azért vetemedtem erre,
mert ne hasonlitsuk már össze a rendszeresen nemi életet élő nőt és a 17 éves tinit sem!!!!
körülbelül hasonlóan mellbevágó lehet mindkettőnek a "saját" kérdése...
"Tisztelt Doktor Úr!
Miért kérdezi meg a nőgyógyász egy 17 éves lánytól, hogy végez-e önkielégítést? Ez tényleg a rutin kérdések közé tartozik, és a válaszból az orvos következtetéseket tud levonni, vagy csak az orvos perverz?
Ha tényleg rutin kérdés, akkor mégis miért szükséges? Miért fontos ez?
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Ilyen rutin kérdés a nőgyógyászatban nincs. Én, aki meglehetősen mély és sok esetben barátinak mondható lelki kapcsolatban vagyok a betegeim jelentős részével, ha ilyen kérdést 40 év alatt ha ötször tettem fel orgazmus-problémák kapcsán, akkor nagyon sokat mondok. Válts nagyon sürgősen orvost!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!