Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyásznak mi köze van...

A nőgyógyásznak mi köze van ahhoz, hogy önkielégitést végzek-e? (17/L)

Figyelt kérdés
és milyen gyakran?
2011. szept. 26. 08:51
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
61%

Te egy idióta vagy, már bocs:DDD

Megkérdezett az orvosod annyit, hogy maszturbálsz-e, erre te már ott tartasz, hogy legközelebb megkér, hogy mutasd be. Szerintem csak szimplán paranoiás vagy.

Tőlem is megkérdezi az orvos, hogy élek-e szexuális életet. Akkor majd legközelebb már megkér, hogy mutassam be vele hogy szoktam csinálni?

Gyerekes vagy.

2011. szept. 29. 16:11
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

16:11

Idefigyelj te FŐidióta! már megbocsáss....

valőszinűleg nem olvastad végig, csak beleolvasgattál...

Igen, szerinted is normális akkor, ha legközelebb megkérdezik tőled, hogy hányszor k+rtak seggbe az elmúlt hónapban, és utána szoptál-e vagy elötte, akkor azt rendben lévőnek találod?????

Ha azt kérdezte volna a kérdezőtől, hogy él-e szexuális életet, azzal nem lett volna semmi probléma!

2011. szept. 29. 16:35
 43/59 anonim ***** válasza:
100%
normális vagy 16:11?
2011. szept. 29. 16:37
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

En is nemreg voltam eloszor nogyogyasznal, de en szerencsere nonel.

Es eszebe sem volt ilyenrol kerdezni. Elmondtam neki a problemamat, megvizsgalt, a problemammal kapcsolatban kerdezett es ennyi.

En a helyedben panaszt tennek arra az orvosra. Nem kell kiskiralyoknak tekinteni oket, ok is emberek, es vannak sajnos szemet, rossz emberek, orvosok kozott is. Multkor ide linkeltek egy cikket arrol a nogyogyaszrol, aki felveteleket keszitett a vizsgalatokrol evekig.

Egy hozzaszolo meg irta, hogy osztalytarsa belepojegyeket adott el a haverjainak az apja rendeloje melletti szobaba, ahonnan kukkolhattak.

Sajnos ilyen is van. Csak olyan orvoshoz menj, akiben megbizol, vagy kozeli ismeros ajanlotta.

2011. szept. 29. 16:39
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a lényege az egésznek:azért nem mindegy hogy teszi fel egy orvos a kérdést.

Itt ez a lényeg!!!!Keress másikat mert ennek valami baja van.

2011. szept. 29. 16:40
 46/59 anonim ***** válasza:
100%

16:39 egyetértek.

Sok olyan ember van akiről nem gondolná az ismerőse hogy egy aberrált állat!

2011. szept. 29. 16:41
 47/59 anonim ***** válasza:
100%
az ismerőse sem ,nem hogy egy idegen,akarom mondani
2011. szept. 29. 16:42
 48/59 anonim ***** válasza:
87%

"Igen, szerinted is normális akkor, ha legközelebb megkérdezik tőled, hogy hányszor k+rtak seggbe az elmúlt hónapban, és utána szoptál-e vagy elötte, akkor azt rendben lévőnek találod?????"

Ne hasonlítsuk már össze a "szokott-e önkielégítést végezni?" és a "Önt hányszor k*rták seggbe az elmúlt hónapban, és szopott-e előtte?" kérdéssel...

2011. szept. 29. 16:43
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

16:43

Persze hogy nem hasonlitom össze, csak azért vetemedtem erre,

mert ne hasonlitsuk már össze a rendszeresen nemi életet élő nőt és a 17 éves tinit sem!!!!

körülbelül hasonlóan mellbevágó lehet mindkettőnek a "saját" kérdése...

2011. szept. 29. 16:50
 50/59 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztelt Doktor Úr!

Miért kérdezi meg a nőgyógyász egy 17 éves lánytól, hogy végez-e önkielégítést? Ez tényleg a rutin kérdések közé tartozik, és a válaszból az orvos következtetéseket tud levonni, vagy csak az orvos perverz?

Ha tényleg rutin kérdés, akkor mégis miért szükséges? Miért fontos ez?

tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára

Ilyen rutin kérdés a nőgyógyászatban nincs. Én, aki meglehetősen mély és sok esetben barátinak mondható lelki kapcsolatban vagyok a betegeim jelentős részével, ha ilyen kérdést 40 év alatt ha ötször tettem fel orgazmus-problémák kapcsán, akkor nagyon sokat mondok. Válts nagyon sürgősen orvost!"

2011. szept. 29. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!