Nagyon kétségbeestem,3 terhességi tesztet is megcsináltam, mindhárom pozitív lett. Mihez kezdjek most?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, még előttem az élet, fél éve élek komoly kapcsolatban a párommal és júliusban volt egy "baleset", kiszakadt az óvszer. Akkor egyből be is vettem Escapelle 72 órás esemény utáni tablettát, abban a hónapban meg is jött a menstruációm, aztán azóta nem. Még régebben csináltam 2 tesztet, mindkettő negatív lett. A nőgyógyászom szerint (múlthéten voltam nála) ezen a héten meg kell jönnie. Ma csináltam 3 tesztet, mindhárom pozitív lett. Fáj a hasam, görcsöl nagyon és kétségbe vagyok esve, anyukám nyugtatgat. Holnap reggel megyek el vérvételre, hcg hormonvizsgálat miatt. Az eredménye délutánra lesz meg. Nem tudnám megtartani a babát, mert még fiatal vagyok és rosszak az anyagi körülményeink is, ráadásul kezelni sem tudom a gyerekeket, meg soha nem is szeretnék egyet sem. Sírok és tanácstalan vagyok, kérlek ne bántsatok még ti is, azt szeretném megtudni, hogy most mit tegyek, vagy mi a teendő? Nemrég írtak fel nekem Nuvaringet, kiváltottam és most azt sem tudom elkezdeni használni, pedig drága volt és sokáig kellett rá félretennem pénzt, ha egy 30 ezer forintos abortuszról lenne szó, azt nem tudom miből tudnám kifizetni. A párom nem tud segíteni, mivel ő is ugyanannyi idős mint én, és jelenleg külföldön van. Mivel nyugtathatnám meg magam? Kérlek ne bántsatok.2011. szept. 19. 17:18
11/11 anonim válasza:
szia! mi történ azóta?! Drukkolok neked!! Remélem, minden ok lesz! Persze, a barátodnak,és szüleinek is közük van ehhez, nyugodtan fogadd el a segítséget, tudom,nem a legfelemelőbb érzés :(
Van valami eredmény már?! doki mondott valamit?!
Egyébként én is az abortusz mellett vagyok, a védőnőnek kutya-kötelessége segíteni!
Ha tudsz, írj!
oh, igen, még valami. Nuvaring: nekem is ez van. a barátommal együtt fizetjük!! persze, így is drága. de ketten sexelünk, ketten osztozunk ... De volt olyan, hogy abbahagytam kisidőre, és a nuvaringet feltettem netre, eladtam! Szóval, ha úgy alakul, keress fórumokat, és tedd fel, így nem buksz rajta annyit, max 1-2 e Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!