Nemrégiben 100%-ig biztos voltam benne, h hüvelygombám van. Megvettem a Canesten Combit és megcsináltam a kúrát, aztán már egyáltalán nem éreztem viszketést, de a folyás még mindig megvan és sok és a szaga is fura. Az mitől lehet?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 21:22
1/4 anonim válasza:
énis hüvelygombás voltam. Nos, a kúpot is alkalmaztad? mert ha csak a krémet, akkor teljesen normális a tünet, mert a krém csak a viszketést és a pirosodást szünteti meg. Kúppal és krémmel együtt lehet teljesen megválni a gombától-ha szerencsés vagy, örökre.
Nyáron több a folyás átlagosan, hisz meleg van, megizzadsz, ott lenn is. Vagy pedig nem csak sima fehérfolyásod van?
de javaslom a nőgyógyászt, mert biztosat csakis ő tud neked mondani.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt. Nekem visszajött a gomba, szóval a doki írt fel gyógyszert, kúpot és krémet. Ezektől már elmúlt.
3/4 anonim válasza:
nekem ez a canesten combit 2 szer használtam egymás után ugyjöttem teljesen rendbe. ezt ajánlotta a dokiis. szoval nem 3 napig hasznélsz kupot hanem 6 napig 2 dobozzal kell venni
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen.
2008. aug. 18. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!