Visszajött a hüvelygombám, mit tegyek?
Nyáron nyaraláskor elkaptam egy fertőzést,ahol a dokim 6 pimafucin kúpot írt fel és ginoxyn krémet. A krémet utána még 1 hétig használtam. Ugyanúgy volt folyásom,azt hittem,a sima fehér,akkor nem mentem el dokihoz,de aztán nagyon erősen elkezdett folyni,így 1 hete visszamentem.
Meg se vizsgált,már is mondta,hogy echte gomba.
Ez egy másik nőgyógyász volt,ő csak 3 pimafucin kúpot írt fel.Én ezt kevésnek találom a kezdeti 6hoz + pimafucin krémet.
A kúpok elfogytam,a krémet meddig kell használni?
Még mindig úgy érzem,hogy meg van a gomba,ill.mikor kéne elmúlnia,hány hét alatt? Mert orvosváltással akkor megyek másikhoz,mert őrület,hogy nem múlik el.
Köszönöm!
18L
Sajnos nagyon nehéz kikezelni, hetekig eltarthat.
Sőt én hajlamos vagyok is rá, ezért mindig visszatér, pedig a párom is kezeltük rá.
Én - ha épp elmúlik - használok intim törlőkendőt minden együttlét után, gyakran váltok törülközőt.
Vettek kenetet egyébként?
Nem,ránézésre mondta. Az a baj,hogy foggalmam sincs,elmúlott-e ,mert folyás az van,de eddig is ugyanilyen folyásom volt,csak mostmár nincs olyan sok,és egyáltalán nem viszketett,én túl sok folyás okával mentem a dokihoz.
A krémet 2 napja használom, nem tudom meddig kenegessem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!