Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van az hogy megint...

Mitől van az hogy megint visszajött a hüvelygombám?

Figyelt kérdés
Júlusban voltam nőgyógyásznál,mert fehér túrószerű folyásom volt,kellemetlen szaggal.Akkor kaptam krémet meg kúpot.De kb 1 hónapja már megint van most sárgás folyásom,viszket és kellemetlen szagú.Nem tudom mitől van ez.Rendszeresen és normálisan tisztálkodom én is meg a párom is. 16/L
2009. okt. 30. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Akármitől lehet. Nekem fél éven keresztűn minden hónapban előjött, pedig én is nagyon figyeltem mindíg is a higéniára és a páromat is mindíg lekezeltünk.

3 hónapja nem használok tampont és nem is találkoztam többet a gombával.

De ez csak az én esetem.

2009. okt. 30. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyilvános WC-ken is ellehet kapni sajnos.:S Bár nekem még soha nem volt csak halottam felőle. Olvass utána szerintem. Mindjárt küldök egy linket ha találok.
2009. okt. 30. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Na találtam linket. Ha jól gondolom fogamzásgátlót szedsz. Itt ír erről is, bár nem biztos hogy olyat szedsz.

[link]

14/L

2009. okt. 30. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Párod ki lett kezelve? mert ha nem, akkor ő fertőz vissza újra .
2009. okt. 30. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Nuvaring hüvelygyűrűt használok.Igen a párom is kezelve lett.És mégis visszajött.Tegnap délután kértem időpontot nőgyógyászhoz.Majd meglátjuk mi lesz.Köszönöm a válaszotokat!! :-)
2009. okt. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!