Miért van az h megcsináltam 6 napos hüvelygombára való kezelést ma meg már viszket és folyásom van?
Nekem sajnos ugyanez volt. Írt fel nekem is a doki hüvelykúpot meg canesten kombi krémet, szépen kezeltem és én sem éltem közbe szexuális életet, de mikor vége volt a kezelésnek nekem is folyt még.
Én vettem Lactacyd Femina-t ez egy "tusfürdő a nemiszervnek" (bocs most nem tudtam máshogy fogalmazni) ami jobban vigyáz rá, mint 1 sima tusfürdő.
Nekem használt, és azóta nem is volt fertőzésem mióta minden este fürdésnél használom!
Remélem tudtam segíteni.
20/L
Azért nem múlt el, mert nem gombád volt. A gomba soha nem sárgás színű, hanem átlátszó fehér. Ami sárga (vagy más színű, pl. zöldes), az mindig baktérium. Ezt mellesleg dokinak is tudnia kéne... Keress egy másikat, már ha tényleg voltál nála, nem kamuzol.
Már csak azért, mert a 6 napos kúra is gyanús. Nagyon úgy tűnik, mintha Canestennek kuruzsoltad volna magad, mindjárt 2 adaggal egyszerre. Az 3 db-os. Az orvosok által receptre felírt kúra mindig 10 darabos.
Én is hasonlóval küszködök. Megnéztem nagyon sok kapcsolódó oldalt. Egy kezelés és egyfajta gyógyszer nem biztos, hogy jó. Nődoki azt mondta lehet, hogy több gyógyszert is kell alkalmazni. A kezelés alatt (tabletta+kúp) a partnert is kezelni kell és semmi sex. Külön törölköző mindkettőtöknek, külön alulra és felülre.
Kicsit hosszadalmas. Kitartást!
19:21 nek
A doki nekem először 3 db írt, utána kétszer 3. Szóval te kamuzol hogy mindig 10 ír fel
Kedves kérdező, sajnállak és megértem a problémád. minden fürdésnél másik törcsit használsz? Mert én ezt olvastam hogy így célszerű. Jo9bb ötletem nincs.Gyógyulj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!