Enyhe hüvelygombára (csak túrós folyás) mondanátok hüvelykúpokat, ami olcsó is? Lehetőleg 3 db-os.
Canasten kombi.....
Jobb lenne ha orvoshoz mennél....
Kedves első!
Nem hinném, hogy bármelyik tájékozott, intelligens nő lejáratva érezné magát, ugyanis aki legalább egy kicsit intellektuális ilyen téren, pontosan tudja, hogy a hüvelygomba (igen, a túrós folyás jellegzetes tünete) akár attól is előjöhet, hogy a strandon lubickol az ember lánya.
Ha meg ennyire kényes az ízlésed, akkor javaslom a nők egészsége kérdéskört elkerülni.
Hallottam, hogy van 500 Ft körüli hüvelykúp, ami használ. Nem akarok kiadni sok pénzt, nem tehetem meg, majd akkor a patikában kérek tanácsot.
Szerintem nyugodtan megengedheti, kedves párjának biztos nem lesz hüvelyfolyása tőle.
Esetleg egy üveg vörösbor mellett még menstruálás közben is oralizálhatnak.
Még strandra sem kell menni, elég egy antibiotikumos kezelés pl. mandulagyulladásra.
Ez nem lejáratás, ez TÉNY. Szerintem nincs nő, aki élete során valamikor nem gombásodna be. Nekem is volt.
Én nem szoktam hüvelykúpot alkalmazni, inkább a laktobacikat vetem be. Egy kis adag természetes joghurt pár napig lokálisan, és mintha mi sem történt volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!