Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Enyhe hüvelygombára (csak...

Enyhe hüvelygombára (csak túrós folyás) mondanátok hüvelykúpokat, ami olcsó is? Lehetőleg 3 db-os.

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Ez annyira gusztustalan, miért kell itt így lejáratni a nőket?
2011. nov. 24. 17:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Canasten kombi.....

Jobb lenne ha orvoshoz mennél....

2011. nov. 24. 17:37
 3/12 anonim válasza:
0%
Miért? a fiúk közül állítólag sokan szeretnek nyalni, így a túrós folyást is szépen felnyalathatná velük.
2011. nov. 24. 17:38
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Nem hinném, hogy bármelyik tájékozott, intelligens nő lejáratva érezné magát, ugyanis aki legalább egy kicsit intellektuális ilyen téren, pontosan tudja, hogy a hüvelygomba (igen, a túrós folyás jellegzetes tünete) akár attól is előjöhet, hogy a strandon lubickol az ember lánya.

Ha meg ennyire kényes az ízlésed, akkor javaslom a nők egészsége kérdéskört elkerülni.

Hallottam, hogy van 500 Ft körüli hüvelykúp, ami használ. Nem akarok kiadni sok pénzt, nem tehetem meg, majd akkor a patikában kérek tanácsot.

2011. nov. 24. 17:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Az utolsónak meg csak annyi, hogy ha szerinted normális dolog az, hogy ilyen jellegű egészségügyi probléma ellenére orális kényeztetést enged meg egy lány a párjának, akkor valamit nagyon elronthattak a szülei...
2011. nov. 24. 17:47
 6/12 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan megengedheti, kedves párjának biztos nem lesz hüvelyfolyása tőle.

Esetleg egy üveg vörösbor mellett még menstruálás közben is oralizálhatnak.

2011. nov. 24. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Gynoxin- termékek jók sztem
2011. nov. 24. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Először is ez az oldal azért van, mert itt bármiről lehet kérdezni. Ezt az egyik válaszolónak írom, aki azt írta, miért kell ilyen gusztustalant kérdezni. Másodszor, én semmit nem javaslok, csak azt, hogy menj orvoshoz.
2011. nov. 25. 07:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Még strandra sem kell menni, elég egy antibiotikumos kezelés pl. mandulagyulladásra.

Ez nem lejáratás, ez TÉNY. Szerintem nincs nő, aki élete során valamikor nem gombásodna be. Nekem is volt.

Én nem szoktam hüvelykúpot alkalmazni, inkább a laktobacikat vetem be. Egy kis adag természetes joghurt pár napig lokálisan, és mintha mi sem történt volna :)

2011. nov. 25. 07:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! :) Találtam itthon egy krémet, ami azt írja, minden fajta candida gomba által okozott fertőzésre jó, jól tűri a nyálkahártya, ma kezelem vele magamat 2. napja, és még fizetnem sem kellett érte. :)
2011. nov. 26. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!