Mi lehet ez a folyás?
Figyelt kérdés
Vasárnap elkaptam ezt a hányásos vírust. Szerencsére hétfőn már csak inger volt, de észrevettem, hogy semmi jel nélkül egyszer csak nagy mennyiségű váladék folyik a hüvelyemből. Fehér és átlátszó is.2011. nov. 23. 16:00
1/5 anonim válasza:
Jobb lenne ha orvoshoz mennél, bár ha nincs más tüneted, lehet normális is.
2/5 A kérdező kommentje:
mennék én szívesen, csak egy kisvárosban lakom, 17 éves vagyok, és már mennének is a pletykák.
Máskor felfáztam, elmentem orvoshoz (mivel nem gyerekorvosnál voltam) már azt hallottuk vissza, hogy terhes vagyok. Nem szeretném, hogy megint hírbe hozzanak, ok nélkül
2011. nov. 23. 17:04
3/5 anonim válasza:
Neked fontosabb a "hírneved" mint az egészséged? Gratulálok.
4/5 A kérdező kommentje:
azt hiszem nem hallottad ezt a régi kifejezést, hogy hírbe hozni, és nem is ismered a valódi jelentését.
Olvass régebbi neves íróktól könyveket, pl Mikszáthtól a Noszty fiú esete Tóth Marival-t.
Amúgy meg igen, mert nincs kedvem megint tesztekre járni, vérvétel egyebek, meg kiabálást itthon, hogy hogyan képzelem én ezt, mert nem erre neveltek, amikor közöm nincs semmihez, és indok se lenne, hogy ilyet gondoljanak rólam.
De már sokat enyhült, házilag kúrálom magam.
2011. nov. 25. 19:01
5/5 anonim válasza:
De akkor menj el úgy orvoshoz, hogy ne tudja meg senki. Azért csak nem olyan pici az a város. Az önkúrálásnak pedig mindig rossz vége lesz. Ne félj, mindenkinek el kell mennie nőgyógyászhoz. Ne foglalkozz a pletykásokkal, ők a hülyék és ha nem foglalkozol velük akkor abba fogják hagyni. És ha félsz attól, hogy a szüleid is hallgatnak a pletykákra, akkor szólj anyudnak, hogy elmész. Ha pedig anyud inkább hisz pletykáknak, mint neked, akkor érdekes anyukád lehet...(bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!