Gynophilus jó hüvelygombára?
Tényleg csak felnőttek használhatják? Ki se adják kiskorúnak? Van esetleg más erős hüvelygombaölő szer ai végleges megoldást nyújtana?
17L
A Gynophilus nem gombaölő szer, a másikat nem ismerem.
Az előbbi hüvelyflóra helyreállító, vagyis a hüvely védelmi rendszerét képező hasznos baktériumokat telepíti vissza, miután gyógyszeres kezelés (vagy fölösleges beavatkozás, mint a fertőtlenítők, egyéb baromságok használata) elpusztította őket a fertőzést okozókkal együtt.
Időközben utánanéztem a másiknak is, az a bélrendszerben végzi el azt, amit a Gynophilus a hüvelyben. Nem felcserélhető, mert a hüvely és a bélrendszer természetes Ph-ja (savassága) eltérő.
Szóval ez sem gombaölő.
Ezeket csak téjékoztatásul írtam, a lényeg az, hogy orvoshoz kell menned, aki a hüvelykenetet kitenyésztteti és az eredmény alapján ír fel megfelelő gyógyszert. Ha ily módon ki lett kezelve a problémád, akkor jöhet a Gynophilus.
amit én használtam az nagyon hatásos volt: Gynoxin lágy hüvelykúp!
ezután pedig használj hüvelyflóra visszaállítót( Protexin Gynophilus) amit te is írtál!
mindkettőt vény nélkül megkapod patikában!
jobbulást!
ha kell még segítség privátba írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!