17éves vagyok.12éves korom óta menstruálok,beállt szépen,mindig pontosan jött meg.december óta 2havonta jön meg,sőt már most legutóbb juniusban volt.miért lehet??nagyon félek,szűz vagyok,és nőgyógyászhoz félek menni.:( szüzen nagyon rossz lehet,habár nem tudom,mert nem voltam még. de h fog megvizsgálnii? mi bajom lehet?és ha cisztám van? vagy 17évesen lehet komolyabb?még nem vtam úgy fiúval.kérlek segítsetek,nagyon félek.tudom,h elkellett vna már mennem december óta:s mára is be voltam jelentkezve de féltem.mitől nem jön meg rendesen,és mit fog csinálni a nőgyógyáász?:(
2010. aug. 24. 01:49
1/5 anonim válasza:
Hát biztos díjazza majd az orvos hogy bejelentkezel de nem mész el.
Vegyél bátorságot magadon és menj el. Úgyis megtudja hogy szűz vagy-e még és ezt figyelembe veszi a vizsgálat során is. Amúgy fogalmam sincs mitől lehet ez de menj minél előbb orvoshoz, az a biztos.
2010. aug. 24. 01:54
2/5 anonim válasza:
Nekem 11 éves koromban volt ilyen. 11 évesen voltam először nőgyógyásznál (nyilván szűzen - jó, nem olyan nyilvánvaló, de az voltam).
Kellemetlen lesz, de nem fájdalmas. Nincs mitől félned. Meg fog vizsgálni, ahogy - ha épeszű nő vagy - évente megteszi majd ezt. Lesz ultrahang (valószínűleg), kenetet fog venni, ami kellemetlen, de nem fáj. Matatni fog, aztán mehetsz is. :)
2010. aug. 24. 02:06
3/5 anonim válasza:
Ne aggodj! En is ma voltam eletembem eloszor ugy aprilisban semm para, az orvos tudja h mi faj mi kellemetlen es ennek fejeben fog megvizsgalni. Nekem ma pl feldugta az ujjat a seggembe. Oke kicsit kellemetlen volt de nem fajt vagy ilyenek. Nem faj a nogyogyasznal semmi. Max kicsit kellemetlen. Ugyh nincs mitol felned. Es a nodokik megertoek:)
2010. aug. 24. 02:32
4/5 anonim válasza:
vannak olyan nőgyógyászok, akik tinikre specializálódtak, menj olyanhoz, ha félsz egy símához.
meg előtte fórumokon keress rá arra a nőgyógyászra, akihez mész, hogy miket írnak róla, mert vannak nagyon gázak, meg tök jók is. nem mindegy, h kihez mész..
2010. aug. 24. 04:34
5/5 anonim válasza:
Kimondottan gyermeknőgyógyászt keress fel! És nem kell félned!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!