Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, elmúlhat ez...

Mit tegyek, elmúlhat ez valaha? Kétségbeestem.

Figyelt kérdés
Első éves egyetemista vagyok, szeretem a szakom, mert érdekel, értem, jók a tanárok, jó a társaság és kellő szorgalommal lettem megáldva, DE rosszul vagyok a vértől, ami sajnos a diplomám alapja. (azért nem orvosi, de EÜ) A munkámban már nem lesz sok vér, de gyakorlat alatt akad. Én meg már az oxiológia alatt is émelygek, zsibbad a fejem és hányingerem van. Nagyon érdekel ez a szak, szeretnék itt maradni és próbálom magam nyugtatni, de eddig kevés a siker. :( Félek, hogy nem fog változni. Győzködöm magam, hogy az csak egy lötty, semmi extra, de mivel rosszul vagyok tőle, nem én vagyok a hiteles forrás, mások meg nem értik a problémámat. (nő vagyok, menstruálok, az nem zavar, filmben nem zavar, de itt minden olyan valóságos...) Bocsi, hogy hosszú lett, elsősorban tapasztalatokat, megnyugtató, biztató szavakat várok.
2011. szept. 20. 20:43
 1/1 anonim ***** válasza:
gondolj arra h neked is van véred.és h ez természetes dolog és az lenne a baj ha nem lenne.
2011. szept. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!