Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kétségbeestem! Mitől lehet...

Kétségbeestem! Mitől lehet ez? (fogamzásgátló)

Figyelt kérdés

Először kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, nem tapasztaltam semmiféle mellékhatást, csak a mellem feszült egy kicsit amit máskor csak menstruáció előtt éreztem.

A nőgyógyászom azt mondta, hogy 2 hét után véd a tabi, de mi kicsivel többet vártunk vele a biztonság kedvéért:)

Befejeztem az első levéllel szerdán, és ma reggel jött meg. Viszont azt tudom, hogy a menstruációs fájdalmakat megszünteti a tabi, nekem mégis görcsöl kicsit a pocim:S Kezdek félni, hogy nem hat a tabi:S vagy valahogy máshogy...

Nektek az első levél után is így jött meg? Ez normális vajon, hogy görcsöl, mintha nem is szedném...?

2010. okt. 16. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az teljesen normális, hogy görcsölsz, a tabi nem szünteti meg teljesen a görcsöket, csak vkinél enyhébbé teheti. De ez egyénfüggő.
2010. okt. 16. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaza van előzőnek ez így normális.
2010. okt. 16. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, mert nem szünteti meg a tabletta a fájdalmakat. Nagy átlagban igen, mondjuk úgy 70%-ban, de nekem alig akad olyan ismerősöm aki tabi mellett ne görcsölne.
2010. okt. 16. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ugynúgy görcsöltem tabi mellett is,biztos hogy hatott mert nem lettem terhes sosem.pedig sokáig szedtem,és sűrűn éltem nemi életet,szóvla ne aggódj.
2010. okt. 16. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ez emberfüggő.

Nekem olyan volt, hogy megszűntek a görcsök teljesen, aztán 1 évre rá újra éreztem egy kicsit, azóta is így tart, de nem lettem terhes, nem lett semmi baj! :) (mikor nem szedtem gyógyszert a földön fetrengtem olyan erős volt)

2010. okt. 16. 13:11
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek:)
2010. okt. 16. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!