Nem tudom, hogy lehet-e mélyebben megalázni embert, mint ami a nőket éri a nőgyógyászati vizsgálat alatt?
Idegennek széttenni a lábad (pláne ha férfi az orvos), felkinálni melleidet tapizásra...
mi lehet az oka, hogy a 21. században még mindig ilyen tortúrának teszik ki a nőket? Kutatók, mérnökök hol vagytok???
Más területen már különböző mikrogépek mászkálnak ereinkben, szivünkben, a különböző képalkotási eljárásokról ne is beszéljünk...
Lehet, mégpedig a férfiakat!
Prosztata vizsgálaton, análisan.
Hányszor kérdezed még meg?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellatas..
Mindegy is, mert a válasz ugyanaz.
Attol függ,hogy ki hogyan éli meg a nőgyógyászati
vizsgálatot!Régebben nekem is ciki volt,de amikor
a terhességeim alatt vagy 20 orvos megnézett,nos azóta
levetkőztem a gátlásaimat!
Egy-kettő túljutsz rajta és utánna nyugodt vagy!
Hány éves vagy kedves kérdező?
Hát nem tudom,végig csináltam néhány vetélést,egy terhességet,szülést,és soha nem éreztem magam megalázva.Ha így éreztem volna,ahhoz az orvoshoz nem megyek többet.Ő nem a nőt látja benned,hanem a "munkadarabot".
Ezt én nem tortúrának érzem,hanem szükséges rossznak,amit az egészségem(és a kisbabám egészsége)érdekében teszek.
Hogy perverz állat-e a nőgyógyász vagy sem, az nyilván az orvoson múlik, de itt nem az orvosról van most szó te szerencsétlen, hanem a nőkről..
Az is lehet, hogy van akinek mindennapi rutin a terpesztés idegen férfinak, de most a szeméremmel rendelkező nőkről, méginkább a fiatal lányokról szólna a történet...
persze ők is kereshetnek női dokit is, de nem mindenhol és nem mindenkinek van erre lehetősége...
A kérdés lényege az lenne, mégegyszer:
mi lehet az oka, hogy a 21. században még mindig ilyen tortúrának teszik ki a nőket? Kutatók, mérnökök hol vagytok???
Más területen már különböző mikrogépek mászkálnak ereinkben, szivünkben, a különböző képalkotási eljárásokról ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!