Ezt hogyan mondjam meg az orvosnak?
Szőrös vagyok,kb.majdnem mint egy férfi(na jó,azért szakállam nincs:D),de az arcomon si vannak fekete szőrök,igaz vékonyak,de fényben látszik,és már azon is gondolkoztam,hogy ott is elkezdek szőrteleníteni.Amúgy a lábam végig szőrös,a combom is ugyanolyan szőrös,mint a lábszáram,a hasam,melleim,derekam,karom.Már elegem van belőle.Régebben sokszor sírtam emiatt,most már "megszoktam",de jó lenne csak annyira szőrösnek lenni mint mások.Az arcbőröm is elég csúnya,pattanásos,mitesszeres,a hátamon is van 1-2.
El akarok menni háziorvoshoz ezekkel a problémákkal,de nem tudom,hogy mondjam meg neki.Vagy inkább a nőgyógyásznak kéne?Oda hamarosan vissza kell mennem kontollra,akkor mondjam meg neki?Vagy ne fárasszam ilyenekkel?Nem fognak kiröhögni?Annyira kínos ez az egész :(
17
Köszi:)
De azért vmi mégiscsak kéne mondanom neki,hogy miért kérek oda,vagy úgyis rákérdez,nem mondhatom csak azt,hogy kérek egy beutalót ide meg oda.
Megmondod neki, hogy sok a pattanásod, szőrösödsz, kérsz egy beutalót endokrinológiára.
Elég valószínű, hogy hormonprobléma, sőt.
Nyugi, látott a doki rosszabbat is. :D Nem fogja érdekelni, ezt TE tartod kínosnak, a dokinak az teljesen természetes, hogy valakinek valami gondja van, vagy eltérése másokhoz képest, különben nem menne hozzá. :D
Rengeteg csaj ismerősömnek van halvány bajusza. :)
De általában csak én szoktam észrevenni az ilyt, ők meg próbálják tagadni. De ez érthető. ;)
Ok:)
De a nőgyógyásznak mondjam meg,vagy inkább menjek el a háziorvosomhoz?
Bennem fel sem merült effajta aggodalom, simán mondtam a háziorvosnak, amikor vérvételre mentem és mondtam, hogy hormonszintet is akarok nézetni az általad felsorolt okok miatt.
Na persze nem tudtam, hogy ő azt még csak be sem jelölheti, hanem ahhoz nőgyógyász kell... :)
Ha mész a nőgyógyászhoz mondhatod neki, valószínűleg hormon-probléma nincs benne semmi ciki.
Most akkor kinek?:D
Kifejtem:
1 hét múlva vissza kell mennem nőgyógyászhoz kontrollra,mert összeszedtem vmi fertőzést,és azért kell vissza mennem.Gondolom megbeszéljük a kenet eredményét,mit találtak,ad gyógyszert,és akkor utána mondhatom neki ezeket?Ő is tud beutalót adni?Vagy akkor inkább háziorvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!