Hogyan mondjam meg az orvosnak?
Figyelt kérdés
Jövő héten el akarok menni háziorvosomhoz,hogy adjon beutalót endokrinológiára,mert szőrösödöm,és nagyon zavar,meg a pattanásos,zsíros bőröm is.De hogy mondjam meg neki ezt??én olyan kínosnak érzem.
Mellesleg mit csinálnak majd ezzel a problémával?Van olyan akinek hasonló gondjai vannak/voltak?
2011. márc. 5. 13:19
1/5 anonim válasza:
hát ezt pont így mondd meg neki, hogy szeretnél elmenni endokrinológiára, mert úgy érzed, hogy valami nincs rendben, hogy szőrösödsz, pattanások stb. De hány éves vagy? mert lehet, hogy csak tombol a hormonvilágod, ami aztán helyre fog állni
2/5 A kérdező kommentje:
17
2011. márc. 5. 13:28
3/5 anonim válasza:
Gondolom lány vagy. A pattanásos bőr még beleférne az életkorodba (bár attól is függ, milyen súlyosságú), viszont a szőrösödés nem OK. Nyugodtan mondd el neki, hogy zavarnak a tapasztalt tünetek, és szeretnél segítséget kérni, te az endokrinológiára gondoltál, és mi a véleménye róla. Ez így szerintem teljesen egy normális kérés.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
De nem fog lenézni emiatt?Vagy megundorodni tőlem?És ha meg akarja nézni,hogy tényleg úgy van ahogy mondom,akkor mit tegyek?Mert nyilván nem szőrösen megyek orvoshoz egyrészt,másrészt szinte mindig,mindenütt szőrtelenítek.
2011. márc. 5. 13:36
5/5 anonim válasza:
de nem fog lenézni emiatt ne aggódj, nem az a dolga, hogy ítélkezzen és tudja ő is, hogy ez kellemetlen lehet, ha meg akarja nézni akkor mutasd meg neki, ne aggódj, nem fog olyan helyeken nézni ahol végképp kellemetlen, és ha megnéz látott másokat is, ne félj. Az endóra amikor mész mindenképp szőrtelenítés nélkül menj, mert számít. Ott meg fog vizsgálni a doki, vért vesznek, elbeszélgetnek veled. (orvos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!